O ludzie... za czereśnie bym zabiła [emoji12] [emoji16]Mąż wrócił z działki <3 Cała micha sałatkowa owoców
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ludzie... za czereśnie bym zabiła [emoji12] [emoji16]Mąż wrócił z działki <3 Cała micha sałatkowa owoców
Ale ładny [emoji7]Zobacz załącznik 810068 fotelik będę miała od brata więc tylko adaptery muszę dokupić
Uwielbiam taka sałatkę. Jesteś z Poznania?? Mój mąż tez[emoji16]A my będziemy wpierdzielać jak w Poznaniu...pyyyyryyy konkretnie sałatkę chłopską czyli ziemniaki, cebula czerwona, ogórki kiszone, koperek i majonez
Haha nieźle
Już doczytałam co masz na obiadHaha nieźle
A na obiad co miałaś? ja pierogi ruskie, ale już bez męża, bo wyjechał na mecz.
Ja to jestem strasznie kluskowa, na szczęście po wadze nie widaćOooo pierogi ruskie też bym zjadła uwielbiam smażone ze śmietaną
Co Ty Podlasie. Ale zazdroszczę poznaniakom bo to piękne miasto, na konferencje często tam jeżdżęUwielbiam taka sałatkę. Jesteś z Poznania?? Mój mąż tez[emoji16]
Sałatkę chłopską parę postów wyżej podałam skład. Mój w domu na szczęście..okna malowałHaha nieźle
A na obiad co miałaś? ja pierogi ruskie, ale już bez męża, bo wyjechał na mecz.