reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Eraja dziękuję :-) choć ja ciągle przy tym że zdjęcia kłamią! :-*

Madzia ogladalas/sprawdzałas anexa?? Jak wrażenia??

To wychodzi na to, że ja mam dziwne włosy. Juz 4dzien i suche. Jedyne co mnie cieszy to że cera ładniejsza.

U mnie na obiad Fasolka szparagowa z maselkiem i bułka tarta - nie mogę bez tego żyć. Zjem jeszcze jakiegoś młodego ziemniaczka i zupa botwinka...i tyle.
Wozkow ogolnie bylo niewiele anexa nie ogladalam bo co przechodzilam to multum ludu a tylko kilka egzemplarzy. Meza wyslalam na przeszpiegi wizkowe kiedy ja inne rzeczy robilam. Rozmawial z jakas pania co zajmuje sie sprzedaza wozkow i powiedziala zeby wybrac sie do duzego sklepu z wozkami i jednoczesnie porownac kilka firm a nie oddzielnie i chyba tak zrobimy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jejku dzisiaj usłyszałam historie.
Nie mogę w to uwierzyć.
Mój znajomi spodziewają się bliźniąt a przynajmniej tak myśleli i tak zostali poinformowani przez lekarza nr 1.
Dziewczyna jest teraz w 7miesiacu i okazało się że to pojedyncza ciąża po wizycie u lekarza nr 2.

Nie potrafie tego ogarnąć. Przecież na USG widać jedno lub dwoje dzieci, prawda?
Współczuję tym ludziom.
To mam kolezanke ginekolog, ale pracuje dosc daleko. I ona powiedziala, ze przyszla babka przekonana ze jedno urodzi bo do ostatniego usg jej lekarz jej mowil, ze jedno, a kolezanka do niej ze fajnie ze blizniaki, bo ma usg.dwojke widziala, a ta zbladla... nastepnego dni rzeczywiscie dwoje urodzila...

No ja właśnie teraz mam problem z piciem herbat. Przyzwyczaiłam się do ziół. I w sumie ziołami zawsze się leczyłam. Teraz to tego nie wolno, tamtego nie wolno. Piję rumianek raz w tygodniu a tak to owocowe jakieś. No chyba że boli mnie żołądek bardzo to zrobię cienką miętę i koper na zatoki. Na szczęście takie niewygody rzadko mnie łapią :) Daj znać jak to kiwi ;) Ale faktycznie treningi też zawsze na mnie najlepiej działały :) Jak się przebiegłam do utraty tchu to potem samo szło :D
Tak trening najlepszy na wszystko :-D
Kupiłam kiwi jutro przetestuję :-)
No i dostałam Michelin truskawek z przetworni-odmiana taka do soków i dżemow - pyszne i słodkie!!!

Zauważyłam że mogłabym pić tylko wodę i jeść same warzywa gotowane na obiad.
I oczywiście słodycze na deser heheh :-)

To mam kolezanke ginekolog, ale pracuje dosc daleko. I ona powiedziala, ze przyszla babka przekonana ze jedno urodzi bo do ostatniego usg jej lekarz jej mowil, ze jedno, a kolezanka do niej ze fajnie ze blizniaki, bo ma usg.dwojke widziala, a ta zbladla... nastepnego dni rzeczywiscie dwoje urodzila...

Madzia ja nie jestem w stanie ogarnąć tego rozumem.
Przecież sama chodze na wizyty i mam przed sobą telewizor z widokiem usg i widać....wszystko przecież. :errr:

Madzia kupilas maszyne?super:))

Zazdroszcze Wam zakupow:)ja wszystko praktycznie mam po synku:)Musze kupic tylko projektor nad lozeczko i nosidelko:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Eraja dziękuję :-) choć ja ciągle przy tym że zdjęcia kłamią! :-*

Madzia ogladalas/sprawdzałas anexa?? Jak wrażenia??

To wychodzi na to, że ja mam dziwne włosy. Juz 4dzien i suche. Jedyne co mnie cieszy to że cera ładniejsza.

U mnie na obiad Fasolka szparagowa z maselkiem i bułka tarta - nie mogę bez tego żyć. Zjem jeszcze jakiegoś młodego ziemniaczka i zupa botwinka...i tyle.
Narobiłaś mi smaka na fasolkę więc chyba czas do sklepu się ruszyć [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Wyobraźcie sobie ze my dalej na turnieju! Od 7:30 kosze tutaj, miały być dwa mecze Ale okazało się że chłopaki z 1/32 przeszli już 1/8 :shocked2::shocked2::tak: szok! Świetnie grają więc i turniej się przedłuża. Zjadłam cheeseburgera i popiłam Coca cola :zawstydzona/y: a teraz chwilowo siedzę w aucie bo do następnego meczu godzina a zimno sie zrobiło jak diabli a ja w legendach, japonkach i przewiewnej bluzkę .... no nic czekamy dalej!

IMG_20170602_074234.jpg fotelik będę miała od brata więc tylko adaptery muszę dokupić :)

Załączniki

• IMG_20170602_074234.jpg
    IMG_20170602_074234.jpg
    514,1 KB · Wyświetleń: 122
reklama
ja miałam wszystko po synku ale 10lat skończył wiec trochę czasu minęło i zero ciuszków, ale została mi karuzela na łóżeczko, leżaczko - bujaczek, zostanie mi do kupienia jeszcze łóżeczko ale aż tak mi się nie śpieszy bo na początek mam kosz mojżesza :)

Do góry