reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Małgoś dużo zdrówka dla męża!!! Niech opoczywa, musi być dobrze!
Jeśli chodzi o ciuszki z ciucholandu to Bartkowi kupowałam takie fajne, że ludzie zaczepiali i pytali w którym sklepie kupiłam ;-) teraz pewnie też się wybiorę ale później, później ;-)
Mam dzisiaj znajomych na wieczór i muszę trochę porobić, na moje nieszczęście wypiłam sok z buraka i jest mi cholernie niedobrze! Zamiast gotować to musiałam się położyć... ehh to sobie narobilam .. .
W którym ciucholandzie kupowalas ciuszki w Krakowie? :)

reklama
Ja też czasami kupuję w ciucholandzie.Nawet niedawno kupiłam sobie leginsy ciążowe za całe 12 zł a są jak nowe.Czasami idzie coś znaleźć oryginalnego i fajnego a nawet nowego.Dla maluszka też coś pewnie będę patrzeć.

Małgoś dużo zdrówka dla męża!!! Niech opoczywa, musi być dobrze!
Jeśli chodzi o ciuszki z ciucholandu to Bartkowi kupowałam takie fajne, że ludzie zaczepiali i pytali w którym sklepie kupiłam ;-) teraz pewnie też się wybiorę ale później, później ;-)
Mam dzisiaj znajomych na wieczór i muszę trochę porobić, na moje nieszczęście wypiłam sok z buraka i jest mi cholernie niedobrze! Zamiast gotować to musiałam się położyć... ehh to sobie narobilam .. .
Przynajmniej sobie odpoczniesz a zawsze wymówka żeby mąż coś zrobił [emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisałam tyle i jak zwykle mi się skasowało. A prawie wszystkie z was oznaczałam. Na komórce mam tak że jak wezmę przesune palcem jakoś w bok czy z góry nawet nie wiem jak to zrobiłam to przechodzi mi na inną stronę i cały tekst znika ;( muszę teraz wrócić z 15 stron po 100 postów wstecz [emoji774] ;( pisałam prawie pół godziny

......:::::::::12t. i 4d::::::::.........

Napisałam tyle i jak zwykle mi się skasowało. A prawie wszystkie z was oznaczałam. Na komórce mam tak że jak wezmę przesune palcem jakoś w bok czy z góry nawet nie wiem jak to zrobiłam to przechodzi mi na inną stronę i cały tekst znika ;( muszę teraz wrócić z 15 stron po 100 postów wstecz [emoji774] ;( pisałam prawie pół godziny

......:::::::::12t. i 4d::::::::.........
Liczą się dobre checi[emoji12]

Ja już przed gabinetu czekam. Jejku ale się stresuje. [emoji54]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Ja też napewno lumpeksy odwiedzę. Może znajdę coś dla siebie i dzieciaków. Czasem naprawdę można fajne rzeczy znaleźć.
Nie widzę nic w tym złego. Ubranka dla dzieci piore raz w proszku przeciwbakteryjnym i potem dwa razy w normalnym i pasuje.
Czasem można ubranka z metkami znaleźć.
Ja wychodzę z założenia, że lepsze używane dobrej jakości, niż byle jakie nowe

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry