reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny ratujcie muszę wreszcie posprzątać garderobę bo już rzeczy same wychodzą:) oczywiście siły i chęci brak. Od miesiąca się zebrać nie mogę. Wracam z pracy i tylko o śnie marzę. Wcześniej nie mogłam usiedziec w domu a teraz najlepsze miejsce to kanapa!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz polowe poprasowalam. Druga polowa na desce lezy i na mnie patrzy. Dobrze ze na weekend wyjechalam do rodzicow.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki mam do Was pytanko kłuje mnie w brzuchu raz po środku, raz po bokach ale tak na dole brzucha macie też tak...kłuje mnie tak od wczoraj czy to normalne?

Ja też mam dobre wiadomości ;) Dzidzia cała i zdrowa. Byłam tak szczęśliwa, że się popłakałam. Pani doktor miała problem ze złapaniem jej bo fikała jak szalona. Podskakiwała i kręciła się na zmianę. Piękny widok. Przeczuwałam, że będę mieć syna a tu podobno będzie jednak córka - na 80%.
Chodzę i uśmiecham się sama do siebie. Cudowne uczucie ;)
Gratuluję wszystkim mamą wizytującym dziś. ;)
Gratulacje. Super ze.dzidzia zdrowa.

Dziewczyny ja miałam dziś straszny dzień. Dzisiaj z dachu podczas pracy spadł mój mąż. Karetka do szpitala.., złamana ręka., złamany 10 krąg w kregoslupie .Nieudana
walka o przewiezienie do innego szpitala i właśnie wrocilam do domu.M w szpitalu. Stresu co niemiara. Modlę się żeby wszystko było dobrze..proszę trzymajcie za nas kciuki
@Małgoś86 ... straszna sprawa... jejku... trzymam kciuki zeby na strachu sie skonczylo... jakie rokowania? Wiadomo cos juz?

Dziewczyny mam moze głupie pytanie. Kupujecie rzeczy dla Maluchów w ciuchlandach? Ja mam zamiar, a nawet kupilam juz osłonki na łóżeczka po - uwaga, uwaga- 2,50 zl! Znajoma na mnie naskoczyła, ze jak tak można, jak się nie boję. I teraz nie wiem... Nie śpimy ż mężem na pieniądzach, a perspektywa rozbudowy w niedalekim czasie bardzo nas ogranicza. Więc jak to w końcu jest. Kupować czy nie?

Dziewczyny mam moze głupie pytanie. Kupujecie rzeczy dla Maluchów w ciuchlandach? Ja mam zamiar, a nawet kupilam juz osłonki na łóżeczka po - uwaga, uwaga- 2,50 zl! Znajoma na mnie naskoczyła, ze jak tak można, jak się nie boję. I teraz nie wiem... Nie śpimy ż mężem na pieniądzach, a perspektywa rozbudowy w niedalekim czasie bardzo nas ogranicza. Więc jak to w końcu jest. Kupować czy nie?
Myślę, że to nic złego. Wyprać, wyprasować i gotowe :)

Jasne ze bede kupowac a raczej mame wysle na łowy a ja od niej odbiore jak bede w polsce :) nie stresuj sie :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja raczej nie bo nie umiem szukać [emoji23]
Ale pewnie używane kupię od koleżanki jakieś ciuszki jak będzie chłopiec. I pewnie gdzieś na jakiejś grupie na fb albo na allegro. Więc nie widzę w tym nic złego [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry