reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja już po wizycie.
Dzidzia zdrowa. Według usg to 11tyg i 4dni czyli prawie tydzień starsza. Michała rączkami i nóżkami. [emoji7][emoji7][emoji7]
Terbiel którym zostałam nastawiona u innego lekarza to ciałko żółte które się już wchłania. Na poprzednim usg miało 4,5cm teraz 3,3cm.
Wszystko jest super. Wyniki badań też. Rozmawiałam o porodzie. Jestem mega szczęśliwa. Potem wstawię zdjęcia jak wrócę do domu. [emoji16][emoji16][emoji16]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Super[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Stoi na stacji lokomotywa. Ciezka i tlusta i pot z niej splywa. Stoi i sapie hehe cala ja. Po sprzataniu ledwo zyje, palce u rak i nogi mi spuchly ja nie wiem jak przezyje cale lato. Po powrocie z IE do polski ledwo zyje w upaly.

Przepraszam za brak pl znakow takowych ni mam na tablecie

Zapłaczę się aplikacja dziś mi nie współpracuje w ogóle i już 3 raz piszę wiadomość i przy dodawaniu mi kasuje .. Pewnie 3/4 zapomnę .

Bardzo się cieszę, że z wizyt przychodzą same dobre wieści [emoji7]. Dobrze słyszeć, że u maluszków wszystko w porządku [emoji6].

@Małgoś86 kciuki za męża! Żeby go szybko poskładali i aby spokojnie dochodził do siebie. I żebyś Ty już nie musiała się stresować [emoji6].

@Oska305 ja planuję łowy w lumpkach [emoji6]. Dla mojej chrześnicy dwa lata temu upolowałam kilka fajnych śpiochów i pajacy [emoji16]. Szwagierka była zadowolona bo u niej nie ma fajnie wyposażonych ciucholandów [emoji6]. Dzieciaki w rozmiarze 56 czy 62 raczej mało niszczą [emoji6]. Dodatkowo udało mi się kupić świetny bielutki misiowy kombinezon z nexta jeszcze z metką za 10 zł [emoji16]. Co prawda rozmiar 56, ale na wyjście ze szpitala idealny (liczę, że szwagierka mi go pożyczy [emoji16]). Koleżanka kupiła kosz Mojżesza w ciucholandzie [emoji16]. Wiklinowy i go jakimś specjalnym preparatem czyściła plus wymrażała dla świętego spokoju [emoji16].

@DigitalGirl też mam takie płytki w kuchni [emoji16] ale trochę inaczej ułożone [emoji6] i z białą fugą [emoji6] chciałam z szarą ale mąż się nie zgodził [emoji26]. @M@gda mam przy płycie i przy zlewie, fuga epoksydowa i czyszczą się super. Wilgotną ściereczką czy płynem do szyb wystarczy [emoji6].

A ja dziś od 7 na nogach i na sprzątałam się chyba więcej niż w sumie od początku ciąży [emoji23]. Miałam jakiś przypływ energii i wzięłam się za ogarnięcie tego bajzlu [emoji16]. Mąż jest kochany i sprzątał większość sam przez ten czas, ale są rzeczy których on nie zauważa i musiałam się trochę przyłożyć [emoji6]. Wyszorowałam cały balkon po zimie (jakoś tak się zorientowałam, że w ogóle jeszcze w tym roku się nim nie zajęliśmy, a ja tam ciągle wychodzę w kapciach i potem wnoszę to wszystko do domu...). Przez moment mnie korciło, aby umyć jeszcze okna, ale stwierdziłam, że to już by była przesada [emoji23]. Za to jak padłam po 16, tak leżę i nie mam siły się ruszyć [emoji16]. Muszę jeszcze zioła przesadzić do doniczek na balkon ale to chyba już sobie na jutro zostawię [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry