reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Rossiczka podoba mi się twoje podejście. Mąż (Twój) ma świetną pracę a ty kupujesz używany rowerek czy ciuszki bo można oszczędzić , a nie zadziaerasz nosa że ty tylko tu czy tam w markowych .

Ja mam ciuszki po synku ,ale włśnie często łowiłam ciuchy z coccodrillo na ciuchach nawet za 1zł. Mam znajomą mafie kurde co laski wyciągają za perły wsytarczy sie koło nich zakręcić i świetne ciuchy odrzucają . wiem ,że jak one przeszły sklep to już nie mam po co iść i stoję jak pinda przy nich hehe.Powiem wam,że nie wiem czy lepszych , ładniejszych , kolorowszych za groszaki na ciuchach nie kupię niż te stare po synku co mam w szafach. będzie trzeba zacząć przeglądać jak płeć poznam. I taka rada ciuchlandów nie zostawiajcie na ostatnią chwile bo potem serio nie ma energii na grzebanie w koszach czy przeciskanie się w tłumach

reklama
1496490229-aaaaaa.jpeg

Humor mam do dupy więc dogadzam siebie truskawkami.

Wprawdzie nie za bardzo wiem gdzie się zgłosić, bo termin na 31.12 :D Obecnie 3 miesiąc ciąży. Dowiedziałam się z testu w maju, później USG i już jest pewność. Następna wizyta 15.06.
Trochę się boję porodu i tej całej sytuacji, bo mam dopiero 15 lat, ale i tak więcej jest radości niż obaw :)
Służymy wsparciem i pomocą, zostań z nami też kiedyś byłam najmłodsza na forum ciążowym

Ja już po wizycie.
Dzidzia zdrowa. Według usg to 11tyg i 4dni czyli prawie tydzień starsza. Michała rączkami i nóżkami. [emoji7][emoji7][emoji7]
Terbiel którym zostałam nastawiona u innego lekarza to ciałko żółte które się już wchłania. Na poprzednim usg miało 4,5cm teraz 3,3cm.
Wszystko jest super. Wyniki badań też. Rozmawiałam o porodzie. Jestem mega szczęśliwa. Potem wstawię zdjęcia jak wrócę do domu. [emoji16][emoji16][emoji16]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Ja już po wizycie.
Dzidzia zdrowa. Według usg to 11tyg i 4dni czyli prawie tydzień starsza. Michała rączkami i nóżkami. [emoji7][emoji7][emoji7]
Terbiel którym zostałam nastawiona u innego lekarza to ciałko żółte które się już wchłania. Na poprzednim usg miało 4,5cm teraz 3,3cm.
Wszystko jest super. Wyniki badań też. Rozmawiałam o porodzie. Jestem mega szczęśliwa. Potem wstawię zdjęcia jak wrócę do domu. [emoji16][emoji16][emoji16]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Super Kochana to masz zapewniona udaną sobotę

Blair 90 i to jest mega super wiadomość! Gratuluję!!!
U nas zmienia planów, po tym ohydnym soku musiałam szybko dojść do siebie bo musiałam pogotować a teraz jestem z Bartkiem na egzaminach do szkoły PZPNu oczywiście stres jest. Mam nadzieję że da czadu i znowu sie dostanie, egzaminy są co rok ;-)
Mój Ł od rana na budowie, robią przygotowania pod taras na ogrodzie dlatego ja muszę ogarnąć sama dom, dziecko i imprezę ;-)

Ja już po wizycie.

m3sx3e3k25iia4nv.png
Uff!! Świetne wiesci!!! Gratuluję :-) teraz możesz odetchnąć z ulga :*

Ja już po wizycie.

m3sx3e3k25iia4nv.png
Super wiesci gratulacje

reklama
Do góry