reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
To musiala nieźle nakombinowac :D

p19uflw1nv024jhl.png
Wlasnie... nikt nie wie co do konca zrobila, nawet ona sama :) no ale usuneli ta opcje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam moze głupie pytanie. Kupujecie rzeczy dla Maluchów w ciuchlandach? Ja mam zamiar, a nawet kupilam juz osłonki na łóżeczka po - uwaga, uwaga- 2,50 zl! Znajoma na mnie naskoczyła, ze jak tak można, jak się nie boję. I teraz nie wiem... Nie śpimy ż mężem na pieniądzach, a perspektywa rozbudowy w niedalekim czasie bardzo nas ogranicza. Więc jak to w końcu jest. Kupować czy nie?
Ja tam na ciuchy pojade. Upiore w wysokiej temperaturze i beda jak znalazl. Samej tez mi sie zdarza na grzzebkach ubierac. Nie dlatego ze mnie nie stac ale mozna fajne tanie ubrania znalesc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez nadrobilam [emoji14] pierwszy raz od nie pamiętam kiedy spalam dłużej niż do 6 [emoji14] a to wszystko przez grilla urodzinowego :) zaczynam wychodzic do ludzi. Mi obojetne czy chłopak czy dziewczyna będzie - pierwsze dziecko wiec ważne żeby było zdrowe. Przez dwuroznosc macicy codziennie boje się, że coś jest nie tak... chociaż pewnie i Wy tak macie. Milego dnia, dziewczynki :)

Dziewczyny mam moze głupie pytanie. Kupujecie rzeczy dla Maluchów w ciuchlandach? Ja mam zamiar, a nawet kupilam juz osłonki na łóżeczka po - uwaga, uwaga- 2,50 zl! Znajoma na mnie naskoczyła, ze jak tak można, jak się nie boję. I teraz nie wiem... Nie śpimy ż mężem na pieniądzach, a perspektywa rozbudowy w niedalekim czasie bardzo nas ogranicza. Więc jak to w końcu jest. Kupować czy nie?
Pierzesz , prasujesz i wszystko jest ok[emoji1] jest tyle super ubranek i prawie nowych więc nie ma co się zastanawiać. Moja mama uwielbia szperać w ciucholandach i zawsze jakieś perełki znajduje.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Małgoś dużo zdrówka dla męża!!! Niech opoczywa, musi być dobrze!
Jeśli chodzi o ciuszki z ciucholandu to Bartkowi kupowałam takie fajne, że ludzie zaczepiali i pytali w którym sklepie kupiłam ;-) teraz pewnie też się wybiorę ale później, później ;-)
Mam dzisiaj znajomych na wieczór i muszę trochę porobić, na moje nieszczęście wypiłam sok z buraka i jest mi cholernie niedobrze! Zamiast gotować to musiałam się położyć... ehh to sobie narobilam .. .

Dziewczyny ja miałam dziś straszny dzień. Dzisiaj z dachu podczas pracy spadł mój mąż. Karetka do szpitala.., złamana ręka., złamany 10 krąg w kregoslupie .Nieudana
walka o przewiezienie do innego szpitala i właśnie wrocilam do domu.M w szpitalu. Stresu co niemiara. Modlę się żeby wszystko było dobrze..proszę trzymajcie za nas kciuki
Trzymam kciuki aby wszystko skończyło się dobrze. Czy już coś wiecie?

reklama
Wprawdzie nie za bardzo wiem gdzie się zgłosić, bo termin na 31.12 :D Obecnie 3 miesiąc ciąży. Dowiedziałam się z testu w maju, później USG i już jest pewność. Następna wizyta 15.06.
Trochę się boję porodu i tej całej sytuacji, bo mam dopiero 15 lat, ale i tak więcej jest radości niż obaw :)
W takim razie zostań z nami . Zawsze dodatkowe wsparcie się przyda[emoji6]

Do góry