reklama
M@gda
Moderatorka
Wlasnie... nikt nie wie co do konca zrobila, nawet ona sama no ale usuneli ta opcje.To musiala nieźle nakombinowac
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Ja tam na ciuchy pojade. Upiore w wysokiej temperaturze i beda jak znalazl. Samej tez mi sie zdarza na grzzebkach ubierac. Nie dlatego ze mnie nie stac ale mozna fajne tanie ubrania znalesc.Dziewczyny mam moze głupie pytanie. Kupujecie rzeczy dla Maluchów w ciuchlandach? Ja mam zamiar, a nawet kupilam juz osłonki na łóżeczka po - uwaga, uwaga- 2,50 zl! Znajoma na mnie naskoczyła, ze jak tak można, jak się nie boję. I teraz nie wiem... Nie śpimy ż mężem na pieniądzach, a perspektywa rozbudowy w niedalekim czasie bardzo nas ogranicza. Więc jak to w końcu jest. Kupować czy nie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez nadrobilam [emoji14] pierwszy raz od nie pamiętam kiedy spalam dłużej niż do 6 [emoji14] a to wszystko przez grilla urodzinowego zaczynam wychodzic do ludzi. Mi obojetne czy chłopak czy dziewczyna będzie - pierwsze dziecko wiec ważne żeby było zdrowe. Przez dwuroznosc macicy codziennie boje się, że coś jest nie tak... chociaż pewnie i Wy tak macie. Milego dnia, dziewczynki
kosa1212
Fanka BB :)
Pierzesz , prasujesz i wszystko jest ok[emoji1] jest tyle super ubranek i prawie nowych więc nie ma co się zastanawiać. Moja mama uwielbia szperać w ciucholandach i zawsze jakieś perełki znajduje.Dziewczyny mam moze głupie pytanie. Kupujecie rzeczy dla Maluchów w ciuchlandach? Ja mam zamiar, a nawet kupilam juz osłonki na łóżeczka po - uwaga, uwaga- 2,50 zl! Znajoma na mnie naskoczyła, ze jak tak można, jak się nie boję. I teraz nie wiem... Nie śpimy ż mężem na pieniądzach, a perspektywa rozbudowy w niedalekim czasie bardzo nas ogranicza. Więc jak to w końcu jest. Kupować czy nie?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Małgoś dużo zdrówka dla męża!!! Niech opoczywa, musi być dobrze!
Jeśli chodzi o ciuszki z ciucholandu to Bartkowi kupowałam takie fajne, że ludzie zaczepiali i pytali w którym sklepie kupiłam ;-) teraz pewnie też się wybiorę ale później, później ;-)
Mam dzisiaj znajomych na wieczór i muszę trochę porobić, na moje nieszczęście wypiłam sok z buraka i jest mi cholernie niedobrze! Zamiast gotować to musiałam się położyć... ehh to sobie narobilam .. .
Jeśli chodzi o ciuszki z ciucholandu to Bartkowi kupowałam takie fajne, że ludzie zaczepiali i pytali w którym sklepie kupiłam ;-) teraz pewnie też się wybiorę ale później, później ;-)
Mam dzisiaj znajomych na wieczór i muszę trochę porobić, na moje nieszczęście wypiłam sok z buraka i jest mi cholernie niedobrze! Zamiast gotować to musiałam się położyć... ehh to sobie narobilam .. .
kosa1212
Trzymam kciuki aby wszystko skończyło się dobrze. Czy już coś wiecie?Dziewczyny ja miałam dziś straszny dzień. Dzisiaj z dachu podczas pracy spadł mój mąż. Karetka do szpitala.., złamana ręka., złamany 10 krąg w kregoslupie .Nieudana
walka o przewiezienie do innego szpitala i właśnie wrocilam do domu.M w szpitalu. Stresu co niemiara. Modlę się żeby wszystko było dobrze..proszę trzymajcie za nas kciuki
kosa1212
Ja też 12 mam wizytę [emoji1]Gratulacje [emoji5]!!
Ja idę 12 na badanie
reklama
kosa1212
W takim razie zostań z nami . Zawsze dodatkowe wsparcie się przyda[emoji6]Wprawdzie nie za bardzo wiem gdzie się zgłosić, bo termin na 31.12 Obecnie 3 miesiąc ciąży. Dowiedziałam się z testu w maju, później USG i już jest pewność. Następna wizyta 15.06.
Trochę się boję porodu i tej całej sytuacji, bo mam dopiero 15 lat, ale i tak więcej jest radości niż obaw