reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Trzymamy kciuki !! Będzie dobrze, na pewno. Mój dziadek Śp. Jak spadł z dachu to nawet nikomu sie nie przyznał i wiedzieliśmy bo sąsiad zauważył. Do końca życia nie poszedł nawet do lekarza z tego powodu wiec Twój maz wyjdzie z tego szybko, jest pod opieka medyczna :)

p19uflw1nv024jhl.png

Mój mąż też już kilka razy się zsunal z dachu., ma firmę dekarska .Wczoraj spadł z 6 m na plecy bo zarwala się pod nim płyta.
Ale oby było jak mówisz trzeba być dobrej myśli

reklama
@blair_90 męża nie ma ale wsparcie u nas masz. Na pewno będzie dobrze. Rodzinka jutro wraca?

@M@gda ja nt też takie małe 1,3 :D
@bea25ta tak, wracają jutro wieczorem.
Dawno nie spędziłam nocy w pustym domu. Dobrze, że chociaż pies i kot ze mną byli bo ja to boję się wszystkiego jakieś duchy itp [emoji23][emoji23]
Wizyta na 12:10 więc jak będzie po to dam znać :)

m3sx3e3k25iia4nv.png

Madziu ja z telefonu nie ogarne..a jeszcze sie musze wkoncu dostac na nasze forum zamkniete z kompa bo ładne cycki to nie dla mnie haha:D

U Was tez codziennie ladna pogoda?:)Od razu sie chce zyc:)
My wieczorem na impreze uro do kumpeli takze ciesze sie ze wkoncu do ludzi wyjde.Wkoncu (odpukac)zaczynam się lepiej czuc:D

Blair powodzenia:**

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja miałam dziś straszny dzień. Dzisiaj z dachu podczas pracy spadł mój mąż. Karetka do szpitala.., złamana ręka., złamany 10 krąg w kregoslupie .Nieudana
walka o przewiezienie do innego szpitala i właśnie wrocilam do domu.M w szpitalu. Stresu co niemiara. Modlę się żeby wszystko było dobrze..proszę trzymajcie za nas kciuki
Ojej współczuję. Trzymam kciuki.

Już nie będę Wam przeszkadzać. Poszukiwanym tu kogoś, kto być może miał podobne odczucia, mnie w drugą stronę drażni ciągle podniecenie z powodu ciąży... a to, że mam inaczej już powszechnie jest szykanowane i właśnie tego się tycza moje wpisy. Czego nie powiem to źle, mam myśleć jak wszyscy albo milczeć. Wypas, myślałam że nikt inny nie zrozumie lepiej baby w ciąży jak inna baba w ciąży, ale tu widzę uprawia się kult tego stanu i rozumiem, że każda się super czuje fizycznie i psychicznie, dla mnie to masochizm. A mój psycholog nie jest w ciąży, zalecił również dyskusje z innymi kobietami w tym stanie, ale tak myslalam, że to się tak skończy. Dzięki wielkie jeszcze raz. Żegnam
Żegnam serdecznie :)

Wszystko jest okej z dzidzia;) rośnie prawdopodobnie duża dziewczynka ;) pani ginekolog stwierdziła że nic nie sterczy między nogami :) całe badanie się wiercila;) i machala rączkami i nóżkami cały czas a na sam koniec zaslonila się rączkami i ssala kciuka;) termin na 13.12 i tego się trzymamy ;) także jestem przeszczesliwa ;) pani ginekolog nawet zrobiła nam mini badania genetyczne przeciętność karkowa idealna ;) kość Nosowa tak samo ;) także prawdopodobieństwo wad niskie ;) i co się z tym wiąże nie musze zapisywać się na prenatalne ;) a tu macie zdjęcie mojego bobasa ♡♡
1496426480-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Slicznie!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a może z kalendarzem zrobimy tak, że która pierwsza wstanie i będzie miała możliwość będzie wrzucać kalendarz.
Ja ostatnio z kurami wstaje to też mogę powrzucać kilka razy.
Wchodzi w grę takie rozwiązanie?

reklama
Cześć dziewczyny [emoji5]
Postanowiłam napisać i się przywitać bo trochę Was podczytuje [emoji5]
Ciężko będzie mi nadrobić cały wątek ale mam czas więc może się uda [emoji5]
Mam 27 lat to moja 1 ciąża. staraliśmy się o nią 3 lata i udało się dzięki iui.
Ogólnie jestem w wątku mam styczniowych, jednak termin bardziej grudniowy 29.12.
Pozdrawiam
Witak Lake. Fajnie ze dolaczasz. :)

Sporo tu dziewczyn z roznymi historiami. Mnie np mozesz kojarzyc z watku o in vitro. Super ze ci sie udalo iui!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry