kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Ja też płaceCześć dziewczyny. Mam pytanie. Czy wy też płacicie za badanie prenatalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też płaceCześć dziewczyny. Mam pytanie. Czy wy też płacicie za badanie prenatalne?
Ja też płace i tez byłam w szoku jeśli chodzi o koszt, ale co poradzić.Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Czy wy też płacicie za badanie prenatalne?
ja płacę, PAPPA to koszt 550, Harmony 2500 (nad tym mój mąż ostatnio cały czas się zastanawia)Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Czy wy też płacicie za badanie prenatalne?
to przesądna musisz być Ja ostatnio nie wytrzymałam....Ja sie wkurzyłam na szwagierkę bo teściowa przywiozła mi torbę ciuchów, a mówiłam ze nie chce nic dla dzidzi aż sie urodzi. Nagadalam sie do męża jak to maja w nosie moje uczucia.... Zaglądam do torby a tam ciuchy ale ciążowe kochana, heh
Ja płacę.Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Czy wy też płacicie za badanie prenatalne?