@gie_er no właśnie też jestem oburzona, że mi przeszkadzają. Zwykle do 11 mam luzik, spokojnie mam czas na ogarnięcie internetów [emoji23], a dziś jakaś plaga. Chyba z 15 telefonów już odebrałam.. I w sumie nic konkretnego nie załatwiłam [emoji23], takie tam zawracanie du*y [emoji23].
@nika885 ja płaciłam. Robiłam tylko usg genetyczne stwierdziłam że na test Pappa nie mam wskazań i szkoda mi było kasy.
@CarlaR pochwal się nam co takiego fajnego ciążowego dostałaś [emoji16]
@Rossiczka no właśnie, bardzo dużo zależy od podejścia. Lubię wpuścić przed siebie ciężarną, ale jak ktoś tak na "kozaka pewniaka" ŻĄDA to mnie to wkurza [emoji12]. Co innego "przepraszam, to jest kasa z pierwszeństwem, wpuści mnie pani"..
@mrsMalec dentysta jak najbardziej wskazany. Żeby jak najszybciej wyleczyć co się psuje.. Bo to tylko niepotrzebne bakterie krążące po organizmie. Podczas ciąży jest leczenie za darmo w gabinetach na nfz. Podobno biała plomba do wszystkich zębów się łapie. Z kanałowym to musisz pytać konkretnego lekarza, bo niestety ich wersje się różnią. Moja dentystka uważa, że znieczulenie i kanałowe tak. Po porodzie zdjęcie by sprawdzić czy wszystko ok.
Właśnie, muszę zadzwonić się umówić na wizytę. Bo chyba mam jeden do zaklejenia..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom