reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Powodzenia na wizytach :)
Ja wstałam po 9 ale jeszcze nic nie zrobiłam.... mieszkanie wygląda jak po wojnie ,prasowanie czeka na mnie już ponad tydzień ... ehh nic mi sie kompletnie nie chce . Na dodatek mam coraz gorszą cerę aż szlak mnie trafia wrrrr

Kombinezon kupie 62 lepiej za duży ciut niż na styk i zaraz będę musiała kupowac drugi ...bez sensu.

Bierz wszystko jak już masz ochotę [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ochotę to mam ale ktoś jeszcze musi to ugotować a mi sie nie chce aż tyle przy garach siedzieć ☺☺
Jak sie czujesz? Ciśnienie lepsze jak sie trochę chłodniej zrobiło?

Hej. Ja troche gorzej funkcjonuje od 2 dni. Glowa boli i jakos slabo sie czuje. Nie moge was nadrobic tyle piszecie :) gratuluje udanych wizyt i pieknych dzieciaczkow i trzymam kciuki za dalsze wizyty. Ja tradycyjnie siedze w szkole i czekam na 13 az bede mogla isc i walnac sie do lozka. Milego dnia :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamaginekolog.pl wchodzisz w zakładkę sklep i masz zestaw ciążowy z organizerem kolorowym, a mi sie podobał prosty organizer ale bez zestawu tylko dostępny więc zamowilam i zestaw i organizer dodatkowy :D
Pokaże jaki jest w zestawie
1496384643-aaaaaa.jpeg

1496384283-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
Dzięki :)
Rzeczywiście ten mniej kolorowy ładniejszy :)

Też sobie sprawie bo zaczynam się gubić w tych papierach, a w ten sposób fajnie nad tym zapanuje :)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Ochotę to mam ale ktoś jeszcze musi to ugotować a mi sie nie chce aż tyle przy garach siedzieć ☺☺
Jak sie czujesz? Ciśnienie lepsze jak sie trochę chłodniej zrobiło?
Nie wiem co mi się wtedy działo, bo poza tym jednym dniem nie brałam na razie leków i ciśnienie niższe niż zazwyczaj miewałam;p Wczoraj chciałam być leniem i postanowiłam zamówić obiad z baru mlecznego, już w myślach go jadłam, a tu po 40 minutach sms od pyszne, że restauracja nie potwierdziła i je anulują :(

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa ale od paru dni czytam wasze wpisy. Czytając je bardzo się cieszę ze wszystko dobrze u was idzie że malenstwo sie dobrze rozwija itp. Ja jestem w 12tyg ciązy w poniedzialek miałam badania prenatalne i strasznie ich sie bałam ale wszystko jest dobrze i maluszek sliczny :) ja przechodze ciąze bez zadnych objawow ( a początku mnie odrzuciło tylko od kawy - ale ochota na nia juz wraca ) w pierwszej ciązy miałam tak samo.

Nie wiem co mi się wtedy działo, bo poza tym jednym dniem nie brałam na razie leków i ciśnienie niższe niż zazwyczaj miewałam;p Wczoraj chciałam być leniem i postanowiłam zamówić obiad z baru mlecznego, już w myślach go jadłam, a tu po 40 minutach sms od pyszne, że restauracja nie potwierdziła i je anulują :(
Ważne ze juz teraz jesteś na zwolnieniu i sobie odpoczniesz.
To lekka wtopa z tym obiadem. Szkoda ze szybciej nie informują, teraz jak nie masz nic do jedzenia to zamów cos innego i znowu godzina głodówki. Moze ktoś Ci w pracy podniósł ciśnienie ☺

reklama
Ważne ze juz teraz jesteś na zwolnieniu i sobie odpoczniesz.
To lekka wtopa z tym obiadem. Szkoda ze szybciej nie informują, teraz jak nie masz nic do jedzenia to zamów cos innego i znowu godzina głodówki. Moze ktoś Ci w pracy podniósł ciśnienie ☺
Wiesz co była z dziewczyną z którą nie do końca się tolerujemy, bo to taki typ co wiecznie sprawdza tabelki kto ma większy utarg itp. ale w ten dzień raczej na luzie podchodziłam do niej :) Może to stres przed wizytą bo miałam mieć na następny dzień, a przez to poronienie w lutym jakoś nie mogę do końca uwierzyć, że jest dobrze i każde USG rozpoczynam z duszą na ramieniu , dopóki lekarka nie powie, że serce nadal bije, a dodatkowo wyniki cytologi miały przyjść, niby już poprzednia była ok, ale jak raz wyszedł stan przed nowotworowy to chyba już po prostu stres przy każdych wynikach będzie :)

Do góry