reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Jezu dziewczyny ile wy produkujecie tych stron. Po całym dniu nieczytania prawie niemożliwe do nadrobienia :) dzisiaj powiedziałam mojej dyrektorce regionalnej że jestem w ciąży a ona pierwsze pytanie czy wrócę po pół roku do pracy. Masakra!!!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu dziewczyny ile wy produkujecie tych stron. Po całym dniu nieczytania prawie niemożliwe do nadrobienia :) dzisiaj powiedziałam mojej dyrektorce regionalnej że jestem w ciąży a ona pierwsze pytanie czy wrócę po pół roku do pracy. Masakra!!!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba było powiedzieć, że jak Ci zapewni zapas bella mama to prosto ze szpitala w 3 dobie przyjedziesz ;)

Jesteśmy po wizycie, z dzidziusiem wszystko w porządku, pobrali mi jeszcze krew do testu Pappa i za 10 dni mają być wyniki. Jestem juz spokojniejsza bo się bałam.
24138-1-1.jpg

Prawdopodobnie będzie dziewczynka [emoji7]

c55f3e3k8o9ruv7g.png

km5se6ydojac30hy.png

Załączniki

• 24138-1-1.jpg
    24138-1-1.jpg
    60,4 KB · Wyświetleń: 513
@Orchidea1312 super zdjęcie:) Ciesz się że z Maleństwem wszystko dobrze. Fajnie masz że będzie dziewczynka :)
@gie_er Świetny widok. I fajnie że nie jest tak głęboko bo pływać nie mam zamiaru ale po moczyć nóżki owszem :)Mam nadzieję że będę czuła się dobrze to pojedziemy :)

reklama
Do góry