Kto może pomóc? Ja ustawiałam w 6 tygodniu i nie pamiętam jak to zrobiłam.Ja próbowałam już kilka razy, ale nie doliczało mi dni. Jak macie jakieś sprawdzone to podeslijcie linka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto może pomóc? Ja ustawiałam w 6 tygodniu i nie pamiętam jak to zrobiłam.Ja próbowałam już kilka razy, ale nie doliczało mi dni. Jak macie jakieś sprawdzone to podeslijcie linka
Ja niby mam, ale on odlicza jak chce :/ na początku działał, a teraz się coś zblokował już 2 dni.Dziewczyny może ustawimy wszystkie suwaczki, co by widzieć tydzień u każdej?
Hmmm 250 km ode mnie to nie tak źle jeszcze muszę zapamiętaćZalew klimkowka. To w Beskidach. Wspaniałe powietrze niedużo ludzi jeszcze taka dzicz troszkę no i ten mikroklimat :-)
Cały czas noszę i mam zamiar nosić dalej[emoji1]Co do wkurzania - to mam tak samo. Nie trzeba duzo. Mała pierdola a ja już jestem zdenerwowana.
Dziewczyny, a jakie jest Wasze zdanie na temat zrobienia sobie hybrydy na paznokciach? Bo slyszalam rozne opinie.
Oj mi też od dłuższego czasu chodzi po głowie Kalinka. Też liczę na pannę [emoji2]Jejku mam nadzieję że za 2tyg się rozstrzygnie.
Powiem wam że okropnie napalilam się na małą Kalinke.......
w kontekscie naszej rozmowy, to tylko śmietankowy na patyku, albo w rożku