reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Haha a no tak:)matko na zdjecie nie popatrzylam nawet.Zakrecona dzis na maksa jestem!To bardzo Ci zycze dziewczynki Kochana:*a masz takie zdjecie co jest jego caly profil?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Tak się domyśliłam kochana i odpisałam, że ja napalona jestem na małą Kalinke :-D
To moje drugie dziecko. Mam już synka maksia5lat. W avatarze na zdjeciu jest ze mną :-)
No i chciałam dla niego Kalinke.....
Zrobiłam drugi raz zbliżenie na 250% i nie widzę, za to mam wrażenie, że na zdjęciu widzę dzidzie która przytula się do cyca, tam gdzie rączka to sutek i reszta taka duża kształtna :-D

Haha a no tak:)matko na zdjecie nie popatrzylam nawet.Zakrecona dzis na maksa jestem!To bardzo Ci zycze dziewczynki Kochana:*a masz takie zdjecie co jest jego caly profil?

Dziękuje :*
Z usg tylko takie zdjęcia.

Zrobiłam drugi raz zbliżenie na 250% i nie widzę, za to mam wrażenie, że na zdjęciu widzę dzidzie która przytula się do cyca, tam gdzie rączka to sutek i reszta taka duża kształtna :-D
Hahaha moje pierwsze wrażenie było takie samo :-D spał maluszek i się wtulal. Piękny widok :-)

Darunia super:)to musialo byc na prawde slodkie:**

Reniuszek a co czujesz tak intuicyjnie?Masz jakies przeczucie?:)

Kobietki pijecie karmi w ciazy?
Albo jakies 0,5 % piwo?

reklama
Darunia super:)to musialo byc na prawde slodkie:**

Reniuszek a co czujesz tak intuicyjnie?Masz jakies przeczucie?:)

Kobietki pijecie karmi w ciazy?
Albo jakies 0,5 % piwo?

Ja nie pije, bo wychodzę z założenia że jak nie ma procentów to sie nie opłaca :p

Do góry