eklerkaa
Fanka BB :)
@Lenka0103 Witaj i super ze napisałaś, razem raźniej .!!!!!!!!!
......:::::::::12tydz i 0dni::::::::.........
......:::::::::12tydz i 0dni::::::::.........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może idź porozmawiaj. Zapisz się na jakąś listę rezerwowych, jak ktoś zrezygnuje, żeby do Ciebie dzwonili. Moja bratowa tak zrobiła. Ale to prawda z tymi przedszkolami to jakiś koszmar.Nie dostał się do zadnego Przedszkola;((((((załamka..co za durny kraj
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Heh mamy ten sam termin☺Cześć dziewczyny
Czytam Was już od jakiegoś czasu, ale przez pracę nawet nie miałam czasu się z Wami przywitać. Jestem w 11 tygodniu ciąży, to moja pierwsza ciąża, więc wszystko jest nowe staram się zdobywać nowe wiadomości czytając Was wiem, że wiele mogę się od Was dowiedzieć i utrzymywać kontakt. Termin mam na 21 grudnia Ostatnie dni pracy i od przyszłego tygodnia zaczynam wolne więc i na forum znajdzie się więcej czasu.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj!
Dobrze wiedzieć, że jest ktoś tutaj na tym samym lub podobnym etapieHeh mamy ten sam termin[emoji5]
Ja dzieci Apisywalam w środku roku. Potem przenoailam do nowej bliższej placówki tez w środku roku. Zawsze bylo miejsce. Poczekaj cierpliwie.Ankus to nic nie da.. te listy rezerwowe to pic na wode..a jak ktos sie juz dostal to na pewno nie zrezygnuje z takiego miejsca bo wszyscy walcza jak głupi.Cholera mać
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom