reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Nie dostał się do zadnego Przedszkola;((((((załamka..co za durny kraj

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Może idź porozmawiaj. Zapisz się na jakąś listę rezerwowych, jak ktoś zrezygnuje, żeby do Ciebie dzwonili. Moja bratowa tak zrobiła. Ale to prawda z tymi przedszkolami to jakiś koszmar.

Cześć dziewczyny :)

Czytam Was już od jakiegoś czasu, ale przez pracę nawet nie miałam czasu się z Wami przywitać. Jestem w 11 tygodniu ciąży, to moja pierwsza ciąża, więc wszystko jest nowe :D staram się zdobywać nowe wiadomości :) czytając Was wiem, że wiele mogę się od Was dowiedzieć i utrzymywać kontakt. Termin mam na 21 grudnia :) Ostatnie dni pracy i od przyszłego tygodnia zaczynam wolne więc i na forum znajdzie się więcej czasu.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj! :)
Heh mamy ten sam termin☺

Ankus to nic nie da.. te listy rezerwowe to pic na wode..a jak ktos sie juz dostal to na pewno nie zrezygnuje z takiego miejsca bo wszyscy walcza jak głupi.Cholera mać

Millo i co teraz? Jakieś listy rezerwowe? Mi 4 lata temu też nie przyjęli córki do żadnego państwowego przedszkola ( powód ? nie uczęszczało do przedszkola żadne moje inne dziecko. Ba! jak ja innego dziecka nie miałam). Poszła więc Łucja do prywatnego i okazało się to super wyjściem:).Teraz już kończy zerówkę.

Cześć kochane. Dziękuję za tyle milych słów dotyczacych dzisiejszej wizyty. Mam ją dopiero o 18.30, do tego czasu cjyba zejdę na zawał. Wczoraj byłam nastawiona bardziej pozytywnie pewnie przez to ruszenie się maluszka, ale od tamtej pory cisza i znów wróciły obawy. Mam jakieś zle przeczucia nie wiem czemu. Sio! Muszę myśleć pozytywnie ale to strasznie trudne, straaasznie ;((( Przepraszam, że wieje ostatnio ode mnie takim pesymizmem ale boję się przeogromnie o maluszka;(

Dzieki Ankuś za info o spodniach. Ja nigdy nic nie śledzę a potem żałuję ze nie widziałam. Pojadę zobaczę. Mi te jasne tez się podobają

Ankus to nic nie da.. te listy rezerwowe to pic na wode..a jak ktos sie juz dostal to na pewno nie zrezygnuje z takiego miejsca bo wszyscy walcza jak głupi.Cholera mać

Ja dzieci Apisywalam w środku roku. Potem przenoailam do nowej bliższej placówki tez w środku roku. Zawsze bylo miejsce. Poczekaj cierpliwie.

reklama
Zielona tylko nas srednio stac na prywatne.Zyjemy z 1 pensji..:(

Do góry