reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć kochane. Dziękuję za tyle milych słów dotyczacych dzisiejszej wizyty. Mam ją dopiero o 18.30, do tego czasu cjyba zejdę na zawał. Wczoraj byłam nastawiona bardziej pozytywnie pewnie przez to ruszenie się maluszka, ale od tamtej pory cisza i znów wróciły obawy. Mam jakieś zle przeczucia nie wiem czemu. Sio! Muszę myśleć pozytywnie ale to strasznie trudne, straaasznie ;((( Przepraszam, że wieje ostatnio ode mnie takim pesymizmem ale boję się przeogromnie o maluszka;(
Kochana nie stresuj sie bedzie dobrze pozytywne myokenie to podstawa, a my wszystkie trzymamy mocno kciuki żeby było wszystko oki ☺

reklama
Dzieki Ankuś za info o spodniach. Ja nigdy nic nie śledzę a potem żałuję ze nie widziałam. Pojadę zobaczę. Mi te jasne tez się podobają
Też będę polowała na te jasne, tylko ciekawe jaki mają dół nogawki. Fajnie gdyby takie ściągane gumeczką. Zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Zielona tylko nas srednio stac na prywatne.Zyjemy z 1 pensji..:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem jak u was ale u nas rodzice składaja podania do kilku i potem wybieraja jedno i zwalniaja miejsca i sa listy rezerwowe wiec wez popytaj może sie uda powodzonka

Cześć kochane. Dziękuję za tyle milych słów dotyczacych dzisiejszej wizyty. Mam ją dopiero o 18.30, do tego czasu cjyba zejdę na zawał. Wczoraj byłam nastawiona bardziej pozytywnie pewnie przez to ruszenie się maluszka, ale od tamtej pory cisza i znów wróciły obawy. Mam jakieś zle przeczucia nie wiem czemu. Sio! Muszę myśleć pozytywnie ale to strasznie trudne, straaasznie ;((( Przepraszam, że wieje ostatnio ode mnie takim pesymizmem ale boję się przeogromnie o maluszka;(
Nie przepraszaj, ja też tak mam. Ja jutro.Na 18.30 dobrze, że mam jutro nalot znajomych z Chorwacji. To jakoś czas zleci, też mam obawy czy wszystko ok będzie.

Trzymam z całych sił kciuki

Zielona tylko nas srednio stac na prywatne.Zyjemy z 1 pensji..:(

Nie wiem z jakiego jesteś miasta ale czesne w prywatnych przedszkolach nie jest takie straszne ( to zależny jaka jest dotacja z państwa). Rozumiem, że każdy ma swoja sytuację i trzymam kciuki byście się dostali :).

Na youtube jest fajna seria Ciaza tydzien po tygodniu. I mówili tam, ze teraz nasze Maluchy zaczynają pić wody płodowe i mogą mieć od tego czkawkę co my odczuwamy jako ruchy. Ja też już nie mogę się tego doczekac[emoji7] [emoji7]

reklama
Ankuś popytam..:(
Zielona 500-600zl przedszkola najtaniej

Do góry