Kochana nie stresuj sie bedzie dobrze pozytywne myokenie to podstawa, a my wszystkie trzymamy mocno kciuki żeby było wszystko oki ☺Cześć kochane. Dziękuję za tyle milych słów dotyczacych dzisiejszej wizyty. Mam ją dopiero o 18.30, do tego czasu cjyba zejdę na zawał. Wczoraj byłam nastawiona bardziej pozytywnie pewnie przez to ruszenie się maluszka, ale od tamtej pory cisza i znów wróciły obawy. Mam jakieś zle przeczucia nie wiem czemu. Sio! Muszę myśleć pozytywnie ale to strasznie trudne, straaasznie ;((( Przepraszam, że wieje ostatnio ode mnie takim pesymizmem ale boję się przeogromnie o maluszka;(
reklama
Też będę polowała na te jasne, tylko ciekawe jaki mają dół nogawki. Fajnie gdyby takie ściągane gumeczką. Zobaczymy.Dzieki Ankuś za info o spodniach. Ja nigdy nic nie śledzę a potem żałuję ze nie widziałam. Pojadę zobaczę. Mi te jasne tez się podobają
Ostatnia edycja:
Nie wiem jak u was ale u nas rodzice składaja podania do kilku i potem wybieraja jedno i zwalniaja miejsca i sa listy rezerwowe wiec wez popytaj może sie uda powodzonkaZielona tylko nas srednio stac na prywatne.Zyjemy z 1 pensji..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
@Rossiczka lepiej późno jak wcale przypomniałam sobie o tej knajpce chińskiej.
China Town
Al. Lotników 28, 02-668 Warszawa
China Town
Al. Lotników 28, 02-668 Warszawa
Dokładnie to miałam na myśli. Mojej bratowej córeczka tak się dostała. Millo walcz to końca.Nie wiem jak u was ale u nas rodzice składaja podania do kilku i potem wybieraja jedno i zwalniaja miejsca i sa listy rezerwowe wiec wez popytaj może sie uda powodzonka
zielona26
Fanka BB :)
Też tak pomyslałam o tej gumce a jak nie to można wywinąc ze 2 razy i beda 7/8Też będę polowała na te jasne, tylko ciekawe jaki mają dół nogawki. Fajnie gdyby taki ściągany gumeczką. Zobaczymy.
Rossiczka
Moderatorka
Nie przepraszaj, ja też tak mam. Ja jutro.Na 18.30 dobrze, że mam jutro nalot znajomych z Chorwacji. To jakoś czas zleci, też mam obawy czy wszystko ok będzie.Cześć kochane. Dziękuję za tyle milych słów dotyczacych dzisiejszej wizyty. Mam ją dopiero o 18.30, do tego czasu cjyba zejdę na zawał. Wczoraj byłam nastawiona bardziej pozytywnie pewnie przez to ruszenie się maluszka, ale od tamtej pory cisza i znów wróciły obawy. Mam jakieś zle przeczucia nie wiem czemu. Sio! Muszę myśleć pozytywnie ale to strasznie trudne, straaasznie ;((( Przepraszam, że wieje ostatnio ode mnie takim pesymizmem ale boję się przeogromnie o maluszka;(
Trzymam z całych sił kciuki
zielona26
Fanka BB :)
Nie wiem z jakiego jesteś miasta ale czesne w prywatnych przedszkolach nie jest takie straszne ( to zależny jaka jest dotacja z państwa). Rozumiem, że każdy ma swoja sytuację i trzymam kciuki byście się dostali .Zielona tylko nas srednio stac na prywatne.Zyjemy z 1 pensji..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Na youtube jest fajna seria Ciaza tydzien po tygodniu. I mówili tam, ze teraz nasze Maluchy zaczynają pić wody płodowe i mogą mieć od tego czkawkę co my odczuwamy jako ruchy. Ja też już nie mogę się tego doczekac[emoji7] [emoji7]Cześć kochane. Dziękuję za tyle milych słów dotyczacych dzisiejszej wizyty. Mam ją dopiero o 18.30, do tego czasu cjyba zejdę na zawał. Wczoraj byłam nastawiona bardziej pozytywnie pewnie przez to ruszenie się maluszka, ale od tamtej pory cisza i znów wróciły obawy. Mam jakieś zle przeczucia nie wiem czemu. Sio! Muszę myśleć pozytywnie ale to strasznie trudne, straaasznie ;((( Przepraszam, że wieje ostatnio ode mnie takim pesymizmem ale boję się przeogromnie o maluszka;(
reklama