reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@CarlaR @bea25ta powodzenia!! Będzie dobrze. !!! Czekamy z niecierpliwością.

Ja dziś skończyłam 12 tydzień ;) kurcze kiedyś jak byłam na początku ciąży mówiłam byle do 12.! A to już ;) ale ten czas leci. !! [emoji44].

Dzień Dobry tak w ogóle ;) dziś mam piknik rodzinny z okazji Dnia Mamy u Córki o 16 .Ma mówić wierszyk i już się doczekać nie mogę. Wczoraj nie puściłam dzieci do szkoły/przedszkola bo tak mnie prosily i to był błąd. Na głowę mi wchodziły, piszczaly, darli się, bili. Ja już chyba nie mam ani sił ani nerwów by siedzieć z nimi od rana do wieczora cały dzień sama, bo mąż w pracy był cały dzień, bo poszedł sobie na dodatkowe godziny . Ehhhh dziś ma wolę i dzieci nie ma i mam ciszeee.

......:::::::::12tydz i 0dni::::::::.........

Cześć Dziewczyny ale macie tempo. Półgodziny pracy spędziłam na czytaniu zaległości:)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące.
Jestem po śniadaniu a po Waszych wyczynach kulinarnych myślę o kolejnym jedzeniu :)

_20170530_090357.JPG w lidlu od 5 czerwca :) te jasne wydają się fajne.

Załączniki

• _20170530_090357.JPG
    _20170530_090357.JPG
    211,8 KB · Wyświetleń: 93
Nie dostał się do zadnego Przedszkola;((((((załamka..co za durny kraj

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry Mamuśki. Piękna pogoda a ja chora. Boli gardło i stawy. Masakra. A z wczorajszego badania z krwi jakiś wałek wyszedł. Dostałam skierowanie od diabetologia i ginekologa na glukozy na czczo. Pobrane z jednej żyły, tego samego dnia, o jednej godzinie, ta sama igła. Opublikowali wyniki i do gin mam idealnie a do diabetologia nie. Ponad 10 jednostek różnicy. Czy to w ogóle mozliwe?

reklama
Do góry