blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Może nie prezentuje się za elegancko no i jedna już zjadłam zanim zrobiłam zdjęcie ale jest pyszna [emoji7][emoji39][emoji7][emoji39]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nie prezentuje się za elegancko no i jedna już zjadłam zanim zrobiłam zdjęcie ale jest pyszna [emoji7][emoji39][emoji7][emoji39]
Mam dokładnie tak samo :-)Ja też mam A Rh+ i jestem barrrdzo mięsna ;-) za to za rybami nie przepadam
Zrób sobie mrożony jogurt z owocami :-)Chyba ja
Najgorsze jest to, że w domu też już nie mam.
Dzisiaj zezarlam cały słoik migdałów....
A teraz robię komose na mleku kokosowym no mnie ciśnie na słodkie..... Makabra
Szukam przepisów na dietetyczne lody i też będę sobie sama robić, bo bez lodów zwariuje.
Ostatnio potrafiłam 3lody na raz zjeść..... :-/
Kochana ja to normalnie przygotowany szczaw wrzucam do ugotowanego bulionu, później śmietanka i przy podaniu na stół wkrajam podzielone na pół jajko. Oddzielnie gotuję i podaję ziemniaczki z koperkiem i taka ot filozofia mojej szczawiowej ale chłopaki się zajadaja wiec musi być okDobra kobieto podrzuć przepis na szczawiową, bo mam siatę szczawiu i nie wiem co z nim począć [emoji16]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Juz zamawiam samolot jezu kocham pistacje takie pyszne slone mniammmm jutro sobie kupie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom