reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzięki kochana, mam nadzieję że jutro pochwalę się zdrowym maluszkiem :)
Ja w tej ciąży jadłam chipsy ze 3 razy może także nie przeginam ale nie będę juz ich jadła mimo ochoty bo na serio źle się później czuje. Tj piszesz częściej wcinam zdrowsze zamienniki :) jakieś owoce itp :)
No ja żałuję bo wciągalam i chipsy i lody i wafelki i McDonaldy i tłuste pizze tosty jako zachcianki do zdrowych posilkoe...... Pora się opamiętac...

reklama
Chyba ja :-D
Najgorsze jest to, że w domu też już nie mam.
Dzisiaj zezarlam cały słoik migdałów....
A teraz robię komose na mleku kokosowym no mnie ciśnie na słodkie..... Makabra

Szukam przepisów na dietetyczne lody i też będę sobie sama robić, bo bez lodów zwariuje.
Ostatnio potrafiłam 3lody na raz zjeść..... :-/

Po chipsach boli mnie zoladek. Wg po wszystkim mi ciezko na zoladku. Najgorzej jest wieczorem bo do poludnia moge jesc normalnie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam takie foremki do lodów w ikea i teraz często robię. Ostatnio truskawkowo-malinowe [emoji7][emoji7][emoji7]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Zazdraszczam wam tego zdrowego i racjonalnego odzywiania. Ja mie mam ochoty na nic jakoś szczególnie ale chipsy kupie i jak sa pyszne delikatne i chrupiące to zjem a jak twarde to nie ruszam, czekoladkę i owszem ale też jakoś nie z dodatkowym orgazmem tylko ot tak po prostu bo dobre, ale ta zupa z szocewicy wygląda mniam ale ja nigdy soczewicy nie jadłam :p. nawet nie wiem jak smakouje i z czym się je buuu ale wstyd. Ja jutro po dobrych nowinach przestnę się kryć bo już wścibscy plotkują. W rodzinie nikt nie wie ale koleżanki moje owszem te forumowe i te bardziej z reala ;)

reklama
Do góry