reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Po chipsach boli mnie zoladek. Wg po wszystkim mi ciezko na zoladku. Najgorzej jest wieczorem bo do poludnia moge jesc normalnie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To podobnie mamy. Cieszę sie bo to znaczy ze mnie rozumiesz. Moi znajomi mówią ze sobie wmawiam złe samopoczucie i uzalam sie nad sobą. Tylko mama i babcia mnie rozumieją bo one miały tak samo w ciąży i wiedza ze takie samopoczucie to niestety nie kwestia tylko glowy

To podobnie mamy. Cieszę sie bo to znaczy ze mnie rozumiesz. Moi znajomi mówią ze sobie wmawiam złe samopoczucie i uzalam sie nad sobą. Tylko mama i babcia mnie rozumieją bo one miały tak samo w ciąży i wiedza ze takie samopoczucie to niestety nie kwestia tylko glowy
Na szczescie mi nikt nie mowi ze sobie wmawiam. Ciezko na zoladku i ponoc lody maja pomoc a ja zas ich nie moge. Sprobuje jutro zamrozic sok albo zrobic sorbet byle by nie bylo mleczne i zobacze czy to cos da

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A ktore masz? Ja mam te na sorbety wyciskane a potrzebuje na patyczki :-D

Znalazłam już mnóstwo fajnych przepisów.
Oba zestawy.
W sumie jak nie szukałam przepisów. Truskawki i maliny w blenderze z jogurtem naturalnym i do tych foremek z patyczkami.
Czasem dodaje kiwi, banany, borówki.
A do tych wyciskanych to sok wyciskam z pomarańczy czy w sokowirówce jabłka, marchewki i zamrażam. Takie moje z głowy ale smakują [emoji39]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Jezu ja chyba na śniadanie jajecznice zrobię bo teraz już nic nie wcisne :-D
Z lodami o tyle fajnie, że każdy koktajl, napój można przeobrazic w loda.

Ja znalazłam z mleka kokosowego miodu i borowek ❤️

reklama
Co do ciąży u mnie wszyscy wiedzą raz ,że powiedziałam a dwa ,że u mnie mega widać brzuch :/

Ja urodziłam sn córkę 2 dni przed 36 tyg rozmiarami była donoszona ale niestety miała typowe objawy wcześniacze i troche musieliśmy
pobyć w szpitalu :( Mam nadzieje,że tym razem dziecko się nie pośpieszy .

gie_er to nawet nie wiedziałam :( kurcze a mieli tam takie fajne rzeczy .

Ankuś poproszę o przepis na ta zupkę z soczewicy ( oczywiscie w odpowiednim wątku żeby mi nie umknęło )

Ja dzis wlasnie jadlam kanapke z jajem :D i zaraz jeszcze zjem jajecznice :p

Do góry