reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

A tak z innej beczki, macie instagramy ?:D

p19uflw1nv024jhl.png
Nie :D

reklama
No szkoda, nie dograłyśmy tego :-p. To Ty pytałaś czy ktoś rodził w De? Ja co prawda nie rodziłam, ale moja szwagierka i koleżanka tak. Mogę się podpytać w Twoim imieniu :cool2:
Za wszystkie informacje bede wdzięczna hehe. Ja musze tez troche u lekarza popytac

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Niedaleko galerii Mokotów. Jak Marek wróci z pracy to zapytam go o nazwę, bo nie pamiętam.
Właśnie mój mąż nosi teraz nakładki dwa razy w tygodniu na noc i ma drucik od wewnętrznej strony. Aparat zdjął trzy lata temu.
To zapytaj jak możesz :-) bo mojego ukochanego chinczyka zamknęli i czuje się jak bez ręki.

Mój mąż też ma druciki i nakładkę raz na jakiś czas. Ja dopiero co zdjelam, u mnie druciki sensu nie mają bo i tak by nie utrzymaly. Więc.mam nakładki, muszę przez dwa lata nosić dwie godziny w ciągu dnia i na noc. Później dwa razy w tygodniu

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja juz po badaniu. Widzialam bube jak sie ruszala I slyszalam serduszko :)
Niestety nie mogla zbadac maluszka, bo najpierw byl w pozycji siedziacej I musialam sie przejsc zeby zmienic pozycje malenstwa. Pozniej buba sie ciagle ruszala, wiec kazala mi oproznic pecherz. Niestety nie byl to najlepszy pomysl bo na sam koniec jak juz mialam pusty pecherz to moja falda (nie naleze do szczuplych dziewczyn) na brzuchu nie pozwolila na dokladne zbadanie :(
Na szczescie umowila mnie na badania z krwi za 2 tygodnie, I ponoc one sa bardzo dokladne wiec sie nie zalamuje poki co. Chociaz nie bede klamac, zrobilo mi sie przykro :(

Do góry