M@gda
Moderatorka
NieA tak z innej beczki, macie instagramy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NieA tak z innej beczki, macie instagramy ?
No szkoda, nie dograłyśmy tego . To Ty pytałaś czy ktoś rodził w De? Ja co prawda nie rodziłam, ale moja szwagierka i koleżanka tak. Mogę się podpytać w Twoim imieniuA szkoda to tak bliziutko do mnie bylo...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
O to ja teraz do mojego lekarza do MyClinik koło byłego kina Femina vel Biedra jeżdżę. Tragedia tam zaparkować.Mój lekarz pracuje na żelaznej więc tam będę pewnie rodzic no i mam blisko bo mieszkam praktycznie przy kinie femina.
Za wszystkie informacje bede wdzięczna hehe. Ja musze tez troche u lekarza popytacNo szkoda, nie dograłyśmy tego . To Ty pytałaś czy ktoś rodził w De? Ja co prawda nie rodziłam, ale moja szwagierka i koleżanka tak. Mogę się podpytać w Twoim imieniu
To zapytaj jak możesz :-) bo mojego ukochanego chinczyka zamknęli i czuje się jak bez ręki.Niedaleko galerii Mokotów. Jak Marek wróci z pracy to zapytam go o nazwę, bo nie pamiętam.
Właśnie mój mąż nosi teraz nakładki dwa razy w tygodniu na noc i ma drucik od wewnętrznej strony. Aparat zdjął trzy lata temu.
No szkoda, nie dograłyśmy tego . To Ty pytałaś czy ktoś rodził w De? Ja co prawda nie rodziłam, ale moja szwagierka i koleżanka tak. Mogę się podpytać w Twoim imieniuA szkoda to tak bliziutko do mnie bylo...