reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny dziękuję za trzymanie kciuków, przydało się [emoji3] wszystko jest dobrze. Lekarz był bardzo miły i strasznie dokładny, wszystko sprawdził i zmierzył co się dało na tym etapie. Widziałam u dzidziusia m.in.2 półkule mózgu, żołądek, pęcherz moczowy, nóżki i rączki i uff kość nosową. Serduszko bije 171/min co powiedział że jest w górnej granicy ale w normie - pewnie dlatego że mi waliło w tym czasie jak oszalałe [emoji6]. Długość ciemieniowo-siedzeniowa (CRL) 66,9mm. Okazało się że dzisiaj weszłam w 13tydz wg usg więc termin wg usg mam na 28go listopada, a wg OM 1 grudnia. Wyniki testu PAPPA poznam na spotkaniu z genetykiem 5go czerwca. Wrzucam 2 zdjęcia: pierwsze zwykłe z usg a drugie 3d. Na tym 3d wygląda jak kosmita hihi. A, i od razu dostałam skierowanie i mnie zapisali na badanie połówkowe w 21tyg - 18go lipca.Zobacz załącznik 807795Zobacz załącznik 807796
Super :D rzeczywiście mały kosmita :D

reklama
Magmag gratulacje!!Masz najpiekniejsze zdjecie jakie widzialam:*

Zinc super:*gratulacje:))Pięknotek hihi:**

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A pewnie :D możesz mnie znaleźć ale na facebooku mam chyba zablokowane zdjęcia :D Diana Farion- Sołtys :) raczej tylko jedna jestem :D

p19uflw1nv024jhl.png
Wrzuciłam Cie do znajomych :) lece do pracy hehe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry