reniuszek
Love in the knick of time
Mnie boli to latanie do toalety strasznie tego nie znoszęOj loda bym zjadla Ja staram sie duzo wody pic, ale pozniej biegam do toalety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie boli to latanie do toalety strasznie tego nie znoszęOj loda bym zjadla Ja staram sie duzo wody pic, ale pozniej biegam do toalety
W dzien jeczsze ujdzie, ale w nocy to tak mi sie nie chce wstawacMnie boli to latanie do toalety strasznie tego nie znoszę
W dzien jeczsze ujdzie, ale w nocy to tak mi sie nie chce wstawac
Ja w nocy nie jestem glodna, ale w dzien czesto "ssie " na zoladku I zaraz musze cos wszamacTeż tego nie lubię
Ale jeszcze trochę i na chwilę minie przynajmniej miałam tak w poprzedniej ciąży... Chwilę spokoju :-)
Mnie dobijaja jeszcze nocne napady głodu np na kanapkę z pomidorem....
Glowa do gory Trzymamy kciukiZaraz wchodzę, zaczyna mnie stres łapać....
Będzie dobrze, nie martw sięZaraz wchodzę, zaczyna mnie stres łapać....
Szkoda że nie możemy wejść z tobąZaraz wchodzę, zaczyna mnie stres łapać....
Pewnie, że tak. Właśnie wcinam nektarynki :-)Fajne paznokcie macie BabeczkiJa nigdy zeli nie mialam ani robionych paznokci buu..musze sobie kiedys fundnąć
Darunia bd dobrze:*czekamy
Arbuz,truskawki,nektaryny to u mnie standard.Tez macie taka faze na owoce?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom