reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

U mnie też nie ma. Jak coś to sama ciasto piekę.
To ze względu na mnie, ale też Tobiasza. Jednak słodycze kuszą. I tak wszędzie pełno reklam słodkości w sklepie też głównie dzieciaka przy kasie kuszą. Oczywiście czasem dostanie coś słodkiego ale to max raz w tygodniu. Na szczęście w sklepie wciąż odkłada rzeczy z powrotem na półkę bez afery.
U nas dokładnie to samo :)
Problemem jest moja słabość do słodyczy ale nawet jak jem wafelka przy maksiu nie prosi się i nie zwraca na to uwagi :-)

reklama
Pewnie, że tak. Właśnie wcinam nektarynki :-)
Chociaż zawsze starałam się nie jeść owoców po 14
Ja właśnie wysłałam męża po nektarynki do sklepu [emoji16]

m3sx3e3k25iia4nv.png

U mnie podchodzą wszystkie owoce a najbardziej wiśnie. Banana wcinam, kiedy jestem gdzieś w trasie (do lekarza np.) albo jak dopada mnie głód a obiad wciąż się gotuje ;)
No i teraz wróciliśmy ze spaceru, po lodzie i po odwiedzinach u teściów :)
daruuunia3 napewno wszystko będzie dobrze :)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ale mam dzień. Od rana było mi niedobrze, a potem tylko gorzej. Jestem dziś wściekła. Strasznie, ale naprawde strasznie pokłóciłam się z mężem. Tyle głupot mu nagadałam, że głowa boli. Łącznie z tym żeby wcale nie przylatywał. I że lepiej mu będzie beze mnie, że sama sobie zostanę z dziećmi. A potem popłakałam się jak głupia. Mam dość samej siebie. Najchętniej wypiłabym sobie drinka albo lepiej sto. Jak mi się marzy dżin z tonikiem...

Kurde a ja właśnie wchlonelam wszystkie brzoskwinie.
Czereśni bym pojadla.... :-p

Albo owsianke z owocami jak wczoraj...
IMG_20170520_083728_207.jpg

Załączniki

• IMG_20170520_083728_207.jpg
    IMG_20170520_083728_207.jpg
    103,6 KB · Wyświetleń: 292
Dziewczyny, ale mam dzień. Od rana było mi niedobrze, a potem tylko gorzej. Jestem dziś wściekła. Strasznie, ale naprawde strasznie pokłóciłam się z mężem. Tyle głupot mu nagadałam, że głowa boli. Łącznie z tym żeby wcale nie przylatywał. I że lepiej mu będzie beze mnie, że sama sobie zostanę z dziećmi. A potem popłakałam się jak głupia. Mam dość samej siebie. Najchętniej wypiłabym sobie drinka albo lepiej sto. Jak mi się marzy dżin z tonikiem...

Kochana pewnie Ci ciężko tule!
To pewnie przez te durne hormony.
Wszystko się ułoży. Zobaczysz :-)

reklama
@Oska305 ja co chwilę mam ochotę nakrzyczeć na męża z byle powodu. Dziś mnie wkurzało że za lekko trzymał mnie za rękę xD Nienormalne... Hormony robią swoje i tyle. Oni muszą to olać a my się z tym pogodzić i ich przepraszać jak nie mamy racji. :(
@reniuszek ja wczoraj wypichciłam owsiankę z serkiem homo naturalnym, rodzynkami, orzechami i łyżeczką miodu. Myślałam że umrę tak mi to smakowało. Energii na cały dzień. A za chwilę twarożek z rzodkiewką na kolację <3

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry