reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny :-)

Ale się wyspałam jak nigdy!
I oczywiście obudziłam się z takim apetytem. Nigdy tak nie miałam. Zawsze jakieś pół godziny albo i dłużej dochodziłam do siebie, coś robiłam i dopiero glodnialam. Teraz jak tylko otworze oczy to myślę o tym, żeby się najeść :) więc zaraz będzie delikatna jajecznica :)

@daruuunia3 Słońce daj znać koniecznie co u Ciebie!!!!

Dziewczyny produkujecie posty w błyskawicznym tempie i nie nadążam :)
Mam nadzieję że dzisiaj trochę nadrobię.

Wszystkim Laskom udanych wizyt :)

reklama
:):):)
Osobiscie lubie klasyczny ogorkowy, ale mozna tez dodac:rzodkiewke, jajko, ugotowana botwinke I niektorzy dodaja czosnek :)
Moj przepis:
-jeden dlugi ogorek starkowany na buraczanej tarce
-szczypiorek (ilosc wedle uznania)
-koperek (min lyzka stolowa)
-sol, pieprz
-jogurt naturalny(grecki) lub smietana
-kefir
:)
Dzięki! :*

Dziękuję dziewczyny, na Was zawsze mogę liczyć. Dziękuję za uspokojenie.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Czekamy na dobre wieści :)
Mi w poprzedniej ciąży też mniej więcej W podobnym.okresie pies 30 kg przebiegł po brzuchu.
Potem oczywiście też byłam zestresowana. Na co mój ginekolog mnie uspokoił, że takie rzeczy to są bardziej niebezpieczne w zaawansowanej ciąży, ale szanse na uraz i tak nie są za duże. Więc spokojnie !

U mnie wieczny apetyt na ser, gorgonzola, kozi mogę jeść i jeść. Żółty i twaróg mi śmierdzą [emoji23]

Dziewczyny powodzenia na wizytach!
@daruuunia3 odezwij się , bo martwię się

Ja zakochana jestem w Cucina Povera w Zalesiu (tam wczoraj byliśmy) włoskie żarcie przepyszne, te domowe makarony, pizze etc. odkryliśmy to miejsce w zeszłym roku, po prostu uwielbiam.
Jak jeszcze nie byliście to zachęcam Was. W weekendy trzeba rezerwację robić
Wybieraliśmy się ze 2 czy 3 razy.

W Zalesiu jest świetna Link do: Restauracja La Provincia. Byliśmy tam kilka razy i serio jest bardzo smacznie, atmosfera też super i też trzeba miejsca rezerwować wieczorami. Zreszta sama możesz na FB popatrzeć i poczytać opinie. Gorąco polecam.

My ci bardzo dziekujemy, że wklejasz przepis. A mój post nie miał charakteru przygany, że tam trzeba wklejać przepisy, ale raczej prośby o przyklejenie, bo łatwiej będzie go później zaleźć i skorzystać z niego :)
Ja nie odebralam Twojego postu negatywnie :) Jestem wdzieczna za kazda podpowiedz :)

Wybieraliśmy się ze 2 czy 3 razy.

W Zalesiu jest świetna Link do: Restauracja La Provincia. Byliśmy tam kilka razy i serio jest bardzo smacznie, atmosfera też super i też trzeba miejsca rezerwować wieczorami. Zreszta sama możesz na FB popatrzeć i poczytać opinie. Gorąco polecam.
Byliśmy, ale u nas szału nie zrobiła . Było dobre, ale jak mój T. Mówi du** nie urywalo :-)
Poza tym tam wiecznie coś, albo karta nie można było płacić, albo zamknięte. Ostatnio też na cztery spusty jak przejezdzalam było. Myślałam że już zamknęli biznes

Życzę udanych wizyt [emoji6]. A pozostałym miłego dnia [emoji6].

Ja właśnie dotarłam do pracy. Ale jest mi tak niedobrze [emoji52] dawno mnie tak nie mdliło.. Muszę spróbować coś zjeść, może mi przejdzie..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry