M@gda
Moderatorka
WspólczujęXXX
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WspólczujęXXX
Gotuje rosol duzo warzyw najwiecej marchewki. Jak kto lubi ja gotuje na wolowinie ale kurczak tez obleci. Do tego dodaje namoczone suszone grzyby razem z ta woda w której sie moczyly. Duzo ziemniaczkow i na końcu slodka smietanka i pietruszka. W polsce robie ze świeżych grzybow ale tu nie mam niestety dostepu. Ale taka tez pyszna. Wszystko na oko gotujeMmmmmm wygląda cudnie wrzuć przepis proszę jutro się skuszę
Ojejku, przeslesz mailem troche?zakochałam się mniammm
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jakbys byla blizej to bym Ci podrzucila w słoiczku hehe. Najlepsze wagary dzisiaj dla mnieOjejku, przeslesz mailem troche?
ale mi smaka narobiłaś buuuuzakochałam się mniammm
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro, że musiałaś przez to przejść, ale tym razem musi być dobrze :* Wszystkie tutaj będziemy trzymać kciuki za Ciebie i dzidzię
Teraz już mogę o tym w miarę spokojnie mówić, a było ciezko.Nie przepraszaj, po to tu jesteśmy aby móc sobie nawzajem "marudzic"
Po prostu od jakiegoś czasu widzę w postach Twój lęk, w końcu moja ciekawska strona zwyciężyła i postanowiłam się zapytać, mam nadzieję że nie masz mi za złe.
Strasznie mi przykro, to musiało być cholernie ciężkie przeżycie. Teraz tym bardziej trzymam za Was kciuki ! Będzie dobrze :-)
Teraz już mogę o tym w miarę spokojnie mówić, a było ciezko. Bałam się trochę przyznać Wam co się stało, bo nie każdy to rozumie i krytykuje. Byłam u spowiedzi i skoro Bóg mi wybaczył to i sama próbuje to zrobić. Ale jednak mam dzieciątko na cmentarzu i już nigdy nie będzie tak jak było kiedyś.
Jeszcze raz przepraszam. Może i w Was nakręcam lęk. Tak naprawde dziewczyn z takimi historiami jak moja jest maleńki % i wierzę, że żadnej z nas to nie spotka.