reklama
Angella210
Fanka BB :)
@Millo Musimy się koniecznie wymienić Bo dzisiaj wspominałam teściowej,że botwinkę bym zjadła bo jest mniam !!!
@iwilleatyou mówiłam,że suszonych jest pycha Też bym zjadła ! W ogóle mnie na zupy wzieło ostro Jutro chyba będzie warzywna
@iwilleatyou mówiłam,że suszonych jest pycha Też bym zjadła ! W ogóle mnie na zupy wzieło ostro Jutro chyba będzie warzywna
M@gda
Moderatorka
Linczem? Nie wiem.Oska w jakim srodowisku sie obracasz, ale przydałoby sie w nim troche empatii.Dzięki dziewczyny, naprawdę dziekuje. Liczyłam się z linczem z Waszej strony... Dziekuje
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, wątpię żeby był tu ktoś, kto by Cię w ten zły sposób skomentował. Wiadomo, łatwo nie jest ale trzeba wierzyć, że teraz będzie tylko dobrze. U mnie na szczęście takich przygód nie było ale też troszkę się boję tych prenatalnych, to chyba normalne. Z tym że mam inne wskazanie do nich bo sama mam zespół wad rozwojowych (genetycznych) i najgorszemu wrogowi nie życzyłabym tego co musiałam przez to znieść, a teraz od samego początku ciąży drżę o to by maleństwo tego po mnie nie odziedziczyło. Też się swego czasu nasłuchałam "dobrych rad", jaka to jestem nieodpowiedzialna chcąc dziecka mając chory kręgosłup itp itd mimo że ortopeda powiedział że mi ciąża nie powinna zagrozić, o ile będę dbać o siebie a dziedziczenie tego typu wad w linii prostej jest stosunkowo małe.Dzięki dziewczyny, naprawdę dziekuje. Liczyłam się z linczem z Waszej strony... Dziekuje
Co do zmiany lekarza, to powiem Wam że na razie nie wiem co myśleć bo na prawdę się naszukałam żeby tego znaleźć i po wcześniejszej wizycie miałam o nim bardzo dobre zdanie. Chyba jeszcze się wstrzymam, jako że udało mi się w końcu ostatecznie ogarnąć te prenatalne z jego pomocą ale ma już u mnie "żółtą kartkę" i jak się taka sytuacja powtórzy, to zacznę się rozglądać za kimś innym... Chyba że w między czasie znajdę jakiegoś super lekarza
CarlaR
W tym arbuzie? Hahahha, spokoCarla, tylko wstaw nam później zdjęcie
M@gda
Moderatorka
No jasne, że arbuzieW tym arbuzie? Hahahha, spoko
CarlaR
Hahha, musiałam go sprzatnac bo obsechl. No i nie usmarowalam się nim zgodnie z zapowiedzią, ale postawiłam sobie nastepny i mi pachnie.hahahahhaaNo jasne, że arbuzie
reklama
Gotuje rosol duzo warzyw najwiecej marchewki. Jak kto lubi ja gotuje na wolowinie ale kurczak tez obleci. Do tego dodaje namoczone suszone grzyby razem z ta woda w której sie moczyly. Duzo ziemniaczkow i na końcu slodka smietanka i pietruszka. W polsce robie ze świeżych grzybow ale tu nie mam niestety dostepu. Ale taka tez pyszna. Wszystko na oko gotuje
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej się gotuje na oko