M@gda
Moderatorka
WspólczujęXXX
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WspólczujęXXX
Gotuje rosol duzo warzyw najwiecej marchewki. Jak kto lubi ja gotuje na wolowinie ale kurczak tez obleci. Do tego dodaje namoczone suszone grzyby razem z ta woda w której sie moczyly. Duzo ziemniaczkow i na końcu slodka smietanka i pietruszka. W polsce robie ze świeżych grzybow ale tu nie mam niestety dostepu. Ale taka tez pyszna. Wszystko na oko gotujeMmmmmm wygląda cudnie wrzuć przepis proszę jutro się skuszę![]()
Ojejku, przeslesz mailem troche?zakochałam się mniammm![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jakbys byla blizej to bym Ci podrzucila w słoiczku hehe. Najlepsze wagary dzisiaj dla mnieOjejku, przeslesz mailem troche?
zakochałam się mniammm![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro, że musiałaś przez to przejść, ale tym razem musi być dobrze :* Wszystkie tutaj będziemy trzymać kciuki za Ciebie i dzidzię
Teraz już mogę o tym w miarę spokojnie mówić, a było ciezko.Nie przepraszaj, po to tu jesteśmy aby móc sobie nawzajem "marudzic"
Po prostu od jakiegoś czasu widzę w postach Twój lęk, w końcu moja ciekawska strona zwyciężyła i postanowiłam się zapytać, mam nadzieję że nie masz mi za złe.
Strasznie mi przykro, to musiało być cholernie ciężkie przeżycie. Teraz tym bardziej trzymam za Was kciuki ! Będzie dobrze :-)
Teraz już mogę o tym w miarę spokojnie mówić, a było ciezko. Bałam się trochę przyznać Wam co się stało, bo nie każdy to rozumie i krytykuje. Byłam u spowiedzi i skoro Bóg mi wybaczył to i sama próbuje to zrobić. Ale jednak mam dzieciątko na cmentarzu i już nigdy nie będzie tak jak było kiedyś.
Jeszcze raz przepraszam. Może i w Was nakręcam lęk. Tak naprawde dziewczyn z takimi historiami jak moja jest maleńki % i wierzę, że żadnej z nas to nie spotka.