daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dorka bardzo Ci współczuję.... mam nadzieję że niedługo będziesz miała dzidziusia. Trzymam kciuki za Ciebie :-*
Kasia super wieści ;-) gratulacje ;-)
Kasia super wieści ;-) gratulacje ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziesz miała i ty dzidzię, może marcówki albo kwietniówki 2018 okażką się taką fajną grupą jak i my??dzięki dziewczyny za wsparcie.. jesteście kochane, mam nadzieję że u was będą same zdrowe dzieciaczki:* a u mnie kiedyś tez
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Super Masz fotę?Ja mam dobre wieści. Moja dzidzia żyje i miewa się dobrze. Wesoło macha rączkami. Jestem prze szczęśliwa
super ze tak szybko Ci się udalo@dor_ka cholernie mi przykro ja roniłam w 10tyg..najpierw próbowali tabletkami dopochwowymi, ale ani krwawienia nie było, ani szyjka nie puszczała także skończyło się na lyzeczkowaniu. No ale w pierwszym naturalnym cyklu dostaliśmy zielone światło i się udało znów zajść.
Tak jak dziewczyny piszą...na bank się uda !!!!
Mam Wielka nadzieję że będzie udane. Że jest wszystko ok i dzidzia rosnie. Jeszcze serduszka nie widziałam także dzisiaj jest ten dzień kiedy się upewnie że jest ok i przestanę swirowac.@pieszczoszka1988 - szczęśliwych badań prenatalnych!!!
@Basieksu - cudownego serduszka
@Izabela90 - Udanego usg