reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
20170515_185920.jpg

Hej dziewczyny a ja dziś nie mam dobrych wieści, powinien to być pełny 8 tydzien a pecherzyk jest zupełnie pusty i ma nieregularny ksztalt:( slyszalyscie o czymś takim?? za tydzień mam się zgłosić i albo dojdzie do tego czasu do poronienia samoistnego albo podadzą mi jakieś leki...

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170515_185920.jpg
    20170515_185920.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 391
Zobacz załącznik 806604

Hej dziewczyny a ja dziś nie mam dobrych wieści, powinien to być pełny 8 tydzien a pecherzyk jest zupełnie pusty i ma nieregularny ksztalt:( slyszalyscie o czymś takim?? za tydzień mam się zgłosić i albo dojdzie do tego czasu do poronienia samoistnego albo podadzą mi jakieś leki...

Tak mi przykro... Ale to już pewne??

Bratowa mojego męża ma za sobą przejścia z pustym pęcherzykiem. Była w 10 tygodniu. Wiem, że miała łyżeczkowanie. Ale zaraz za 2 miesiące znowu była w ciąży. Trzymaj się. Ciężki czas przed Tobą, ale dasz radę. A może jeszcze wszystko będzie dobrze.

@dor_ka zaczekaj jeszcze tydzień. Jak byłam na usg 7+4 też nic nie było a w 8+4 juz wszystko i zarodek i serduszko. Przeszłam również puste jajo niestety dostałam leki w szpitalu jeśli miałabym Ci coś radzić w razie wu to weź leki ale nie zgadzaj się jeśli nie musisz na łyżeczkowanie. Mówią ,że lepiej ,bo nie krwawisz po tym ok ale jak wszystko samo ładnie się oczyści to bezsensu poddawać się zabiegowi po którym robią się zrosty mi np zrobiły się na jajowodach i musiałam udrażniać.

@dor_ka zaczekaj jeszcze tydzień. Jak byłam na usg 7+4 też nic nie było a w 8+4 juz wszystko i zarodek i serduszko. Przeszłam również puste jajo niestety dostałam leki w szpitalu jeśli miałabym Ci coś radzić w razie wu to weź leki ale nie zgadzaj się jeśli nie musisz na łyżeczkowanie. Mówią ,że lepiej ,bo nie krwawisz po tym ok ale jak wszystko samo ładnie się oczyści to bezsensu poddawać się zabiegowi po którym robią się zrosty mi np zrobiły się na jajowodach i musiałam udrażniać.
ciekawe jak to będzie.. boje się na samą myśl...

Dorka przykro mi..ciałka zółtkowego tez nie ma tak?Wtedy jest juz pewne ze to puste jajo plodowe.Przechodzilam to w styczniu w 7tc.Poronienie nastąpiło samoistnie.Pozniej przyszla miesiączka a pozniej owulacja i jestem w ciazy.Nie zalamuj się Kochana!Bedzie wszystko dobrze.Jeszcze bedziesz miala swojego Dzidziusia:*Nie poddawaj się!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dorka przykro mi..ciałka zółtkowego tez nie ma tak?Wtedy jest juz pewne ze to puste jajo plodowe.Przechodzilam to w styczniu w 7tc.Poronienie nastąpiło samoistnie.Pozniej przyszla miesiączka a pozniej owulacja i jestem w ciazy.Nie zalamuj się Kochana!Bedzie wszystko dobrze.Jeszcze bedziesz miala swojego Dzidziusia:*Nie poddawaj się!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
a poronienie samoistne wyglądało jak zwykły okres?

reklama
Zobacz załącznik 806604

Hej, przykro mi z takich wieści ;( poczekaj jeszcze tydzień może jeszcze się coś wyjaśni. Co to nierownomiernego pęcherzyka to ja miałam w 5 tyg ale był widoczny zarodek, a w 6 już było ok już pełny pecherzyk.

......:::::::::9tydz i 6dni::::::::.........

Do góry