reklama
mrsMalec
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jakoś nie chce mi się nic pisać ostatnio dziś byłam na badaniach i czekam na wyniki . Mój narzeczony wrócił i nie będzie mnie tydzień czasu także życzę wszystkim udanych wizyt pięknych widoków i mocnych serduszek buziaki ;*
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
Hej dziewczyny!
@dor_ka niezmiernie mi przykro trzymaj się dzielnie :-*
Wizytujacym powodzenia i cudownych widoków :-)!
Leżenie jest straszne, tyle wam powiem... Przykro mi że zaniedbuje przez to maksa Wczoraj przyniósł z przedszkola informacje o imprezie z okazji dnia mamy taty.... Jak mnie lekarz przyblokuje to mi chyba serce peknie
Dzisiaj też młody będzie na warsztatach lekkoatletycznych... Tak bardzo chciałam z nim być bo wiem że kocha biegać i czekał na te zajęcia od miesiąca... :-( a tu klops.....
Poza tym, że wszystko mi ucieka.... Imprezy rodzinne, spacery z psem, spędzanie czasu z maksem...to chyba ok. Dużo jem mało się ruszam....rosne. A to dopiero początek.
@dor_ka niezmiernie mi przykro trzymaj się dzielnie :-*
Wizytujacym powodzenia i cudownych widoków :-)!
Leżenie jest straszne, tyle wam powiem... Przykro mi że zaniedbuje przez to maksa Wczoraj przyniósł z przedszkola informacje o imprezie z okazji dnia mamy taty.... Jak mnie lekarz przyblokuje to mi chyba serce peknie
Dzisiaj też młody będzie na warsztatach lekkoatletycznych... Tak bardzo chciałam z nim być bo wiem że kocha biegać i czekał na te zajęcia od miesiąca... :-( a tu klops.....
Poza tym, że wszystko mi ucieka.... Imprezy rodzinne, spacery z psem, spędzanie czasu z maksem...to chyba ok. Dużo jem mało się ruszam....rosne. A to dopiero początek.
iwilleatyou
Hej dziewczyny. Trzymam mocno kciuki za wasze wizyty. Mam straszna ochotę zrobic sobie wagary. U mnie dzisiaj 27 stopni i az zal siedziec w szkole. A po poludniu praca :/ no ale jak mus to mus na weekend to sobie odbije.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
eklerkaa
Powodzenia !!!! &&&&@pieszczoszka1988 - szczęśliwych badań prenatalnych!!!
@Basieksu - cudownego serduszka
@Izabela90 - Udanego usg
......:::::::::10tydz i 0dni::::::::.........
M@gda
Moderatorka
Super czasu we dwoje życzęHej dziewczyny jakoś nie chce mi się nic pisać ostatnio dziś byłam na badaniach i czekam na wyniki . Mój narzeczony wrócił i nie będzie mnie tydzień czasu także życzę wszystkim udanych wizyt pięknych widoków i mocnych serduszek buziaki ;*
M@gda
Moderatorka
U nas też dziś sliczna pogoda, mój plan na dziś:Hej dziewczyny. Trzymam mocno kciuki za wasze wizyty. Mam straszna ochotę zrobic sobie wagary. U mnie dzisiaj 27 stopni i az zal siedziec w szkole. A po poludniu praca :/ no ale jak mus to mus na weekend to sobie odbije.
nastawić pranie, pozmywać naczynia, powisieć w hamaku
iwilleatyou
Wes nie Kuś mam jeszcze 20 minut zeby sie ewakuowac :dIwilleatyou 27 st!matko nie zastanawialabym sie nawet haha
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
iwilleatyou
Jestescie okropne :d ide sie uczyc nie dam sie skusic na kocyk nad rzeczka pojde przed pracą na chwile hehe. Weekendzie przybywajU nas też dziś sliczna pogoda, mój plan na dziś:
nastawić pranie, pozmywać naczynia, powisieć w hamaku