reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Powodzenia dzis Kobietki:*
Pieszczoszka na ktora masz?:)

A co z wczorajszym prenatalnym?:(0 info ..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny ;) jakoś nie chce mi się nic pisać ostatnio :( dziś byłam na badaniach i czekam na wyniki . Mój narzeczony wrócił i nie będzie mnie tydzień czasu ;) także życzę wszystkim udanych wizyt ;) pięknych widoków ;) i mocnych serduszek;) buziaki ;*

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!

@dor_ka niezmiernie mi przykro trzymaj się dzielnie :-*

Wizytujacym powodzenia i cudownych widoków :-)!

Leżenie jest straszne, tyle wam powiem... Przykro mi że zaniedbuje przez to maksa Wczoraj przyniósł z przedszkola informacje o imprezie z okazji dnia mamy taty.... Jak mnie lekarz przyblokuje to mi chyba serce peknie
Dzisiaj też młody będzie na warsztatach lekkoatletycznych... Tak bardzo chciałam z nim być bo wiem że kocha biegać i czekał na te zajęcia od miesiąca... :-( a tu klops.....

Poza tym, że wszystko mi ucieka.... Imprezy rodzinne, spacery z psem, spędzanie czasu z maksem...to chyba ok. Dużo jem mało się ruszam....rosne. A to dopiero początek.

Hej dziewczyny. Trzymam mocno kciuki za wasze wizyty. Mam straszna ochotę zrobic sobie wagary. U mnie dzisiaj 27 stopni i az zal siedziec w szkole. A po poludniu praca :/ no ale jak mus to mus na weekend to sobie odbije.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ;) jakoś nie chce mi się nic pisać ostatnio :( dziś byłam na badaniach i czekam na wyniki . Mój narzeczony wrócił i nie będzie mnie tydzień czasu ;) także życzę wszystkim udanych wizyt ;) pięknych widoków ;) i mocnych serduszek;) buziaki ;*

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Super czasu we dwoje życzę :D:D

Hej dziewczyny. Trzymam mocno kciuki za wasze wizyty. Mam straszna ochotę zrobic sobie wagary. U mnie dzisiaj 27 stopni i az zal siedziec w szkole. A po poludniu praca :/ no ale jak mus to mus na weekend to sobie odbije.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas też dziś sliczna pogoda, mój plan na dziś:
nastawić pranie, pozmywać naczynia, powisieć w hamaku :D:D

Iwilleatyou 27 st!matko nie zastanawialabym sie nawet haha:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry