reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Powodzenia dzis Kobietki:*
Pieszczoszka na ktora masz?:)

A co z wczorajszym prenatalnym?:(0 info ..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny ;) jakoś nie chce mi się nic pisać ostatnio :( dziś byłam na badaniach i czekam na wyniki . Mój narzeczony wrócił i nie będzie mnie tydzień czasu ;) także życzę wszystkim udanych wizyt ;) pięknych widoków ;) i mocnych serduszek;) buziaki ;*

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!

@dor_ka niezmiernie mi przykro trzymaj się dzielnie :-*

Wizytujacym powodzenia i cudownych widoków :-)!

Leżenie jest straszne, tyle wam powiem... Przykro mi że zaniedbuje przez to maksa Wczoraj przyniósł z przedszkola informacje o imprezie z okazji dnia mamy taty.... Jak mnie lekarz przyblokuje to mi chyba serce peknie
Dzisiaj też młody będzie na warsztatach lekkoatletycznych... Tak bardzo chciałam z nim być bo wiem że kocha biegać i czekał na te zajęcia od miesiąca... :-( a tu klops.....

Poza tym, że wszystko mi ucieka.... Imprezy rodzinne, spacery z psem, spędzanie czasu z maksem...to chyba ok. Dużo jem mało się ruszam....rosne. A to dopiero początek.

Hej dziewczyny. Trzymam mocno kciuki za wasze wizyty. Mam straszna ochotę zrobic sobie wagary. U mnie dzisiaj 27 stopni i az zal siedziec w szkole. A po poludniu praca :/ no ale jak mus to mus na weekend to sobie odbije.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ;) jakoś nie chce mi się nic pisać ostatnio :( dziś byłam na badaniach i czekam na wyniki . Mój narzeczony wrócił i nie będzie mnie tydzień czasu ;) także życzę wszystkim udanych wizyt ;) pięknych widoków ;) i mocnych serduszek;) buziaki ;*

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Super czasu we dwoje życzę :D:D

Hej dziewczyny. Trzymam mocno kciuki za wasze wizyty. Mam straszna ochotę zrobic sobie wagary. U mnie dzisiaj 27 stopni i az zal siedziec w szkole. A po poludniu praca :/ no ale jak mus to mus na weekend to sobie odbije.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas też dziś sliczna pogoda, mój plan na dziś:
nastawić pranie, pozmywać naczynia, powisieć w hamaku :D:D

Iwilleatyou 27 st!matko nie zastanawialabym sie nawet haha:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry