reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

w sumie ja mam zbliżoną sytuację do @Asiula24 bo wg USG mam dziś 10t0d, a wg OM 9t6d i termin odpowiednio na 7/8 grudnia, także jakoś dziwnie wychodzi u Ciebie @Agnes.M... u mnie OM była 3.03 pewnie też masz 2 terminy tylko bardziej rozległe bo różnica w wieku ciąży wg OM i USG większa

reklama
Ja miałam om 2.03 i ogólnie wg tego kółka tp mam na 08.12. U Ciebie powinno być 10/11.12 z om. Ale co lekarz to inne obliczenia :)

w sumie ja mam zbliżoną sytuację do @Asiula24 bo wg USG mam dziś 10t0d, a wg OM 9t6d i termin odpowiednio na 7/8 grudnia, także jakoś dziwnie wychodzi u Ciebie @Agnes.M... u mnie OM była 3.03 pewnie też masz 2 terminy tylko bardziej rozległe bo różnica w wieku ciąży wg OM i USG większa
Tak jak pisałam - nie znam się. Tylko u mnie właśnie żadnych rozbieżności w terminach nie ma - czy om, czy usg - taki sam termin. Myślę, że nie ma co się za bardzo przejmować. Przyjdzie czas, będziem rodzić, oby szczęśliwie:happy:

Na suwak nie patrzę bo na każdej aplikacji inaczej pokazuje. Mam 2 i na każdej jest inaczej.
1494529539-aaaaaa.jpeg
Screenshot_20170511-210349.jpg

Załączniki

• Screenshot_20170511-210349.jpg
    Screenshot_20170511-210349.jpg
    65,9 KB · Wyświetleń: 557
Hej dziewczyny!

Szczerze powiedziawszy to ja nie mam sił na pisanie z Wami bo codziennie skrobiecie chyba 50 stron!! Masakra!

@Storm witaj! U mnie brzuszek od 8 tyg już widoczny [emoji85]

@Agnes.M witaj! A czemu Ty masz 9t 5d i termin na 8 grudnia skoro ja też mam termin na 8 grudnia a jestem 10t 1 d ? [emoji4]

@Brzuchatka2017 super wieści! Myślę że z zaswiadczniem nie powinno być problemu :)

@blair_90 ja ciągle mam torbiele na jajnikach. Raczej się wchlonie. Mi tylko raz soe nie wchlonela ale to 13 lat temu i musiałam mieć czyszczony jajnik. Ale to rzadko się zdarza.

A ja kupiłam cała główkę arbuza u to będzie dzisiaj moja kolacja :D

Jak bylam w ciazy z corka to tez bylam na grupie bb listopadowek :-) tak samo dziennie byla cala masa nowych postow wiec przenioslysmy sie na fb. Do dzisiaj utrzymujemy kontakt :-)

Ja mam nadzieje że jutrzejsza prognoza pogody się nie sprawdzi z tymi deszczami
Jak bylam w ciazy z corka to tez bylam na grupie bb listopadowek :-) tak samo dziennie byla cala masa nowych postow wiec przenioslysmy sie na fb. Do dzisiaj utrzymujemy kontakt :-)
Ja jak byłam na czerwcówkach to tez mamy do tej pory kontakt ze sobą nawet spotkania są organizowane raz na rok w lato i jest tajna grupa na fb

Dzien dobry. Jak tam dziewczyny samopoczucie z rana? Ja sie czuje nie wyspana i zmeczona a dzisiaj i szkola i praca :( do tego deszcz pada. Eh tak mnie na marudzenie wzielo. Jeszcze 3 miesiace i miesiac urlopu w Polsce. Odliczam. Milego dnia :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejo:*
Ja tez nie wyspana..Syn sie budzil w nocy wiele razy i tylko mama..mama. No i rano pobudka jak dla mnie zawsze za wczesnie.Za oknen szarówa.
Dobrze ze poki co nie musze się nigdzie ruszac.I willeatYou wspolczuje ze musisz wychodzic:*

Brzuchatka wolna beta to co innego niz ta beta co na poczatku mierzylysmy:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry