reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Mam jeszcze pytanie. Na usg wyszło mi że mam torbiel na jajniku 4,8cm
Czytałam, że to może się wchłonac itp.
Macie może jakieś doświadczenia w tym temacie?

m3sx3e3k3kg0z09h.png
Hmm ja mialam kiedys, ale mniejsza i sie wchlonela, ale prawie 5 cm to dosc duzo, a co lekarz na to powiedzial?

reklama
Hej dziewczyny!

Szczerze powiedziawszy to ja nie mam sił na pisanie z Wami bo codziennie skrobiecie chyba 50 stron!! Masakra!

@Storm witaj! U mnie brzuszek od 8 tyg już widoczny [emoji85]

@Agnes.M witaj! A czemu Ty masz 9t 5d i termin na 8 grudnia skoro ja też mam termin na 8 grudnia a jestem 10t 1 d ? [emoji4]

@Brzuchatka2017 super wieści! Myślę że z zaswiadczniem nie powinno być problemu :)

@blair_90 ja ciągle mam torbiele na jajnikach. Raczej się wchlonie. Mi tylko raz soe nie wchlonela ale to 13 lat temu i musiałam mieć czyszczony jajnik. Ale to rzadko się zdarza.

A ja kupiłam cała główkę arbuza u to będzie dzisiaj moja kolacja :D

@Asiula24
Szczerze mówiąc, nie wiem. To moja pierwsza ciąża i nie jestem ekspertem. Taki termin oraz wiek ciąży podała mi moja ginekolog, aplikacja i tak wychodzi z usg. Może ma to jakiś związek z datą ostatniej miesiączki, długości cyklu, wielkości maluszka. Albo po prostu wynika to ze sposobu podawania wieku ciąży... Jak się ktoś czuje na siłach, to proszę o wytłumaczenie, bo też mnie to zastanowiło

@Asiula24
Szczerze mówiąc, nie wiem. To moja pierwsza ciąża i nie jestem ekspertem. Taki termin oraz wiek ciąży podała mi moja ginekolog, aplikacja i tak wychodzi z usg. Może ma to jakiś związek z datą ostatniej miesiączki, długości cyklu, wielkości maluszka. Albo po prostu wynika to ze sposobu podawania wieku ciąży... Jak się ktoś czuje na siłach, to proszę o wytłumaczenie, bo też mnie to zastanowiło
A jakie długie miałaś cykle?

Dziewczyny, a może wie któraś, czy ta betaHCG która wszystkie na poczatku ciazy co chwile oznaczalysmy, jest w jakis sposob skorelowana z wolna podjednostka beta HCG, ktora sie oznacza na prenatalnych, w celu sprawdzenia czy nie ma genetycznych wad? Czy to zupelnie co innego i sie tego nie porownuje w ogole?

reklama
Do góry