reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

w sumie ja mam zbliżoną sytuację do @Asiula24 bo wg USG mam dziś 10t0d, a wg OM 9t6d i termin odpowiednio na 7/8 grudnia, także jakoś dziwnie wychodzi u Ciebie @Agnes.M... u mnie OM była 3.03 pewnie też masz 2 terminy tylko bardziej rozległe bo różnica w wieku ciąży wg OM i USG większa

reklama
Ja miałam om 2.03 i ogólnie wg tego kółka tp mam na 08.12. U Ciebie powinno być 10/11.12 z om. Ale co lekarz to inne obliczenia :)

w sumie ja mam zbliżoną sytuację do @Asiula24 bo wg USG mam dziś 10t0d, a wg OM 9t6d i termin odpowiednio na 7/8 grudnia, także jakoś dziwnie wychodzi u Ciebie @Agnes.M... u mnie OM była 3.03 pewnie też masz 2 terminy tylko bardziej rozległe bo różnica w wieku ciąży wg OM i USG większa
Tak jak pisałam - nie znam się. Tylko u mnie właśnie żadnych rozbieżności w terminach nie ma - czy om, czy usg - taki sam termin. Myślę, że nie ma co się za bardzo przejmować. Przyjdzie czas, będziem rodzić, oby szczęśliwie:happy:

Na suwak nie patrzę bo na każdej aplikacji inaczej pokazuje. Mam 2 i na każdej jest inaczej.
1494529539-aaaaaa.jpeg
Screenshot_20170511-210349.jpg

Załączniki

• Screenshot_20170511-210349.jpg
    Screenshot_20170511-210349.jpg
    65,9 KB · Wyświetleń: 550
Hej dziewczyny!

Szczerze powiedziawszy to ja nie mam sił na pisanie z Wami bo codziennie skrobiecie chyba 50 stron!! Masakra!

@Storm witaj! U mnie brzuszek od 8 tyg już widoczny [emoji85]

@Agnes.M witaj! A czemu Ty masz 9t 5d i termin na 8 grudnia skoro ja też mam termin na 8 grudnia a jestem 10t 1 d ? [emoji4]

@Brzuchatka2017 super wieści! Myślę że z zaswiadczniem nie powinno być problemu :)

@blair_90 ja ciągle mam torbiele na jajnikach. Raczej się wchlonie. Mi tylko raz soe nie wchlonela ale to 13 lat temu i musiałam mieć czyszczony jajnik. Ale to rzadko się zdarza.

A ja kupiłam cała główkę arbuza u to będzie dzisiaj moja kolacja :D

Jak bylam w ciazy z corka to tez bylam na grupie bb listopadowek :-) tak samo dziennie byla cala masa nowych postow wiec przenioslysmy sie na fb. Do dzisiaj utrzymujemy kontakt :-)

Ja mam nadzieje że jutrzejsza prognoza pogody się nie sprawdzi z tymi deszczami
Jak bylam w ciazy z corka to tez bylam na grupie bb listopadowek :-) tak samo dziennie byla cala masa nowych postow wiec przenioslysmy sie na fb. Do dzisiaj utrzymujemy kontakt :-)
Ja jak byłam na czerwcówkach to tez mamy do tej pory kontakt ze sobą nawet spotkania są organizowane raz na rok w lato i jest tajna grupa na fb

Dzien dobry. Jak tam dziewczyny samopoczucie z rana? Ja sie czuje nie wyspana i zmeczona a dzisiaj i szkola i praca :( do tego deszcz pada. Eh tak mnie na marudzenie wzielo. Jeszcze 3 miesiace i miesiac urlopu w Polsce. Odliczam. Milego dnia :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejo:*
Ja tez nie wyspana..Syn sie budzil w nocy wiele razy i tylko mama..mama. No i rano pobudka jak dla mnie zawsze za wczesnie.Za oknen szarówa.
Dobrze ze poki co nie musze się nigdzie ruszac.I willeatYou wspolczuje ze musisz wychodzic:*

Brzuchatka wolna beta to co innego niz ta beta co na poczatku mierzylysmy:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry