reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Witajcie dziewczyny :) nie wiem czy pamietacie ale pisałam tutaj jakiś czas temu czy pierwsza wizyta u gin ok 9tyg to nie za późno bo z terminem mialam ciężko; ) cierpliwie czekalam te trzy tyg iii wkoncu się doczekałem :D wczoraj bylam na pierwszym usg i zobaczylam moja kruszynke cała 2,02cm :D i tak jak pięknie serduszko bilo :D jakie to wspaniałe uczucie poprostu się rozplynelam :) teraz mogę już śmiało do Was dołączyć :D

reklama
Witajcie dziewczyny :) nie wiem czy pamietacie ale pisałam tutaj jakiś czas temu czy pierwsza wizyta u gin ok 9tyg to nie za późno bo z terminem mialam ciężko; ) cierpliwie czekalam te trzy tyg iii wkoncu się doczekałem :D wczoraj bylam na pierwszym usg i zobaczylam moja kruszynke cała 2,02cm :D i tak jak pięknie serduszko bilo :D jakie to wspaniałe uczucie poprostu się rozplynelam :) teraz mogę już śmiało do Was dołączyć :D
gratulacje i raz jeszcze witaj :)

Dziewczyny jaka piękna pogoda u mnie!!! Siedzę na tarasie i grzeje brzuszek, no tak na marginesie zajadam się cebulowymi chipsami bo mam na nie taką fazę!!! Taki piekny mam swiat wokół dziś :) I kotelek jaką sobie miejscówkę na narzędziach męża obrał ;)

Załączniki

• IMG_20170511_192509.png
    IMG_20170511_192509.png
    164 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_20170511_193050.png
    IMG_20170511_193050.png
    612,1 KB · Wyświetleń: 78
Super wiesci :-) ja mam nadzieje ze jutro uslysze serduszko. Na poprzednim usg widac bylo tylko pecherzyk bo okazalo sie ze ciaza jest mlodsza niz liczylam ;-)

Ja powinnam dwie ósemki wyrwać, bo dopiero co aparat zdjelam i trochę mi sciskaja zęby, ale dopiero po porodzie wyrwe

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje :) ja dzisiaj przeżywałam to samo :) dopiero po USG dociera do czlowieka, ze ta ciaza to nie sen i jakos tak inaczej sie patrzy na swoj brzuch:)

Acha ja za rwanie górnej ósemki, wiadomo znieczulenie i szwy placilam 500

reklama
Ja powinnam dwie ósemki wyrwać, bo dopiero co aparat zdjelam i trochę mi sciskaja zęby, ale dopiero po porodzie wyrwe

Tez mam dwie osemki do wyrwania :-) tylko u mnie grubsza sprawa bo moje sa praktycznie w poziomie. Po porodze pojde zeby mnie uspili i wtedy niech rwa wszystkie

Do góry