reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Tak, jest duży wybór ale wszystkie albo ma ramiączka albo na krótki rekaw. Chyba nie będę miała wyjścia i trzeba będzie kupic na krótki rękaw, kurde :/ ale lipa. Co ja Jej mam body na dlugi rekaw założyć pod spód? ;(
A co będą przeszkadzały body ja długi rękaw skoro bedize miała sweterek nie będzie nic widać a po kościele to i tak maluszka się przebiera ;) ale myślę że z długim rękawem powinnaś znalezc ;) popatrz w takich sklepach co możesz kupić np. Wianki do komuni pisma sw. W takich religijnych niewiem jak to się dokładnie nazywa . U mnie jest taki sklep i jest tam pełno ubranek do chrztu

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak, jest duży wybór ale wszystkie albo ma ramiączka albo na krótki rekaw. Chyba nie będę miała wyjścia i trzeba będzie kupic na krótki rękaw, kurde :/ ale lipa. Co ja Jej mam body na dlugi rekaw założyć pod spód? ;(
Albo jeszcze popatrz w takich mniejszych sklepikach z odzieżą dziecięcą tam też maja wybór sukienek na każda pore

Z drugiej strony jak będzie ciepło, to krótki rękaw będzie ok. Ja w razie co kupilabym body pasujące kolorystycznie w razie zimnej pogody do kościoła, A na imprezie można zdjąć :-)

Tak z czysto praktycznych porad, to fajnie chyba kupić taką sukienkę co w ciepłe dni też ponosi. Mi zawsze szkoda kasy było na ubranka na raz.

W sklepie z ubraniami do chrztu też możesz popatrzeć, chociaż oni tam moim zdaniem takie "bezowe" kreacje mają, to po prostu nie mój gust te błyszczące satyny etc.

Kapp Ahl ma super zawsze kolekcje, możesz popatrzeć newbie A nóż coś zbajdzies.

Brzuchatka super wiesci i to prawda widok tego malego dzidziusia i serduszka to niesamowity widok:**

Matko jadlyscie kwaśne maomamy?(podrobki mamby)? Wlasnie przeeeepadłam!!![emoji7]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Przywitam sie raz jeszcze ;-)
Czesc!
Ciezko mi bedzie nadrobic wasze dotychczasowe posty ale bede starala sie byc na bierzaco.
Jutro moja druga wizyta u ginekologa - mam nadzieje ze w koncu uslysze bijace serduszko i uspokoje sie bardziej.
Jak do tej pory czuje sie rewelacyjnie, zero mdlosci itp na poczatku lekkie zmeczenie. Jedynie piersi urosly mi o jakies 3 rozmiary od razu przez co bolaly nieziemsko, teraz troszke sie uspokoilo.
I mecza mnie bardzo zaparcia. O ile do poludnia jest ok, to do wieczora juz tragedia, brzuch jak balon, potrafi mi przybyc 3-4 kg. Mimo zdrowej diety i ruchu, bo cwicze codziennie praktycznie, nic nie pomaga. Od wczoraj jem colon c, mam nadzieje ze pomoze

Przywitam sie raz jeszcze ;-)
Czesc!
Ciezko mi bedzie nadrobic wasze dotychczasowe posty ale bede starala sie byc na bierzaco.
Jutro moja druga wizyta u ginekologa - mam nadzieje ze w koncu uslysze bijace serduszko i uspokoje sie bardziej.
Jak do tej pory czuje sie rewelacyjnie, zero mdlosci itp na poczatku lekkie zmeczenie. Jedynie piersi urosly mi o jakies 3 rozmiary od razu przez co bolaly nieziemsko, teraz troszke sie uspokoilo.
I mecza mnie bardzo zaparcia. O ile do poludnia jest ok, to do wieczora juz tragedia, brzuch jak balon, potrafi mi przybyc 3-4 kg. Mimo zdrowej diety i ruchu, bo cwicze codziennie praktycznie, nic nie pomaga. Od wczoraj jem colon c, mam nadzieje ze pomoze
Jeszcze jedna mama, super!!!

Witaj :)

@Millo ja wpierdzielam bez opamiętania nimm2 kwaśne! Muszę spróbować tych Twoich :)
@Mama_Gai cześć witaj :) co do zaparć i wzdeć witaj w klubie, ja z tym pierwszym miałam klopoty i bez ciąży. Jak Cię mocno meczy to pij Lactulosum - zalecone przez lekarza i bezpieczne w ciąży

Z drugiej strony jak będzie ciepło, to krótki rękaw będzie ok. Ja w razie co kupilabym body pasujące kolorystycznie w razie zimnej pogody do kościoła, A na imprezie można zdjąć :-)

Tak z czysto praktycznych porad, to fajnie chyba kupić taką sukienkę co w ciepłe dni też ponosi. Mi zawsze szkoda kasy było na ubranka na raz.

W sklepie z ubraniami do chrztu też możesz popatrzeć, chociaż oni tam moim zdaniem takie "bezowe" kreacje mają, to po prostu nie mój gust te błyszczące satyny etc.

Kapp Ahl ma super zawsze kolekcje, możesz popatrzeć newbie A nóż coś zbajdzies.
Właśnie też chciałabym żeby ta kiecka nie.była na raz. Już podjęłam decyzję, kupię na krótki rękaw i do tego body. Na to i tak pojdzie sweterek wiec nie będzie tego widać :) Dzięki za pomoc dziewczyny :)

reklama
Brzuchatka super wiesci i to prawda widok tego malego dzidziusia i serduszka to niesamowity widok:**

Matko jadlyscie kwaśne maomamy?(podrobki mamby)? Wlasnie przeeeepadłam!!![emoji7]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Maoam to nie podróbka mamby, to produkt marki haribo :-)

Dzisiaj sobie chyba kupię żelki ;-)

Do góry