reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Widzę że temat jedzeniowy [emoji3] mi dzisiaj mój ukochany ugotował kapuśniak - taki pyszny że normalnie odleciał w kosmos, zjadłam 2 wielki miski! [emoji4][emoji12]

reklama
Moim zdaniem jakby zmienić makaron.na pelnoziarnisty to nie byłoby najgorzej :-)

Ale mi apetytu narobiłaś, mnie tak do włoskiej kuchni w tej ciąży ciągnie, że szok
Ja jestem makaroniara, uwielbiam dania z makaronu i chińskie mniaaam. Niestety lubię jasny makaron, ciemny jest dla mnie taki sztywny, twardy.

ja od kilku dni się przymierzam do gofrów, tym bardziej że ostatnio dorwałam dobry sprawdzony przepis

Gofry <3 już wiem co będę jadła dziś na kolacje! :)
czy mogłabyś podrzucić przepis? Na dzień kobiet dostałam od męża nową gofrownicę (tak a propo praktycznych podarków:)) i jeszcze nie miałam okazji wypróbować:)

Gofry <3 już wiem co będę jadła dziś na kolacje! :)
czy mogłabyś podrzucić przepis? Na dzień kobiet dostałam od męża nową gofrownicę (tak a propo praktycznych podarków:)) i jeszcze nie miałam okazji wypróbować:)
ok, zaraz cyknę fotkę albo przepiszę i wstawię do wątku z przepisami. Gofry wychodzą po nim fajne chrupiące :)

I mnie dopadły mdłości wcześniej ich nie miałam. Zaczyna się już od 16 ,boli mnie żołądek i najchętniej codziennie zakładałabym palce żeby szybko przeszło. Mogę jeść prawie wszystko , ale jak mam chęć na coś pysznego jak np fast food to potem klęczę na kibelkiem.

Dziewczyny mam pytanie z serii wyposażenie domu.
Ma któraś z was pralko-suszarke?
Ja mam. Elektrolux do zabudowy i jestem bardzo zadowolona. Wszystko teraz susze i nie uzywam juz stojaka na pranie. Zaleta tez takiego 2w1 jest to, ze zapodaje pranie z suszeniem na noc i rano wszystko gotowe. Jedyny minus to taki ze rzeczy sa wymiete, ale za to miekkie i pachnace.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiecie co bym zjadla? Flipsy takie truskawkowe albo toffi mniam. Ale tutaj nie znajde.. nawet nie wiem czy w Polsce cos takiego jeszcze jest

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry