reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Widzę że temat jedzeniowy [emoji3] mi dzisiaj mój ukochany ugotował kapuśniak - taki pyszny że normalnie odleciał w kosmos, zjadłam 2 wielki miski! [emoji4][emoji12]

reklama
Moim zdaniem jakby zmienić makaron.na pelnoziarnisty to nie byłoby najgorzej :-)

Ale mi apetytu narobiłaś, mnie tak do włoskiej kuchni w tej ciąży ciągnie, że szok
Ja jestem makaroniara, uwielbiam dania z makaronu i chińskie mniaaam. Niestety lubię jasny makaron, ciemny jest dla mnie taki sztywny, twardy.

ja od kilku dni się przymierzam do gofrów, tym bardziej że ostatnio dorwałam dobry sprawdzony przepis

Gofry <3 już wiem co będę jadła dziś na kolacje! :)
czy mogłabyś podrzucić przepis? Na dzień kobiet dostałam od męża nową gofrownicę (tak a propo praktycznych podarków:)) i jeszcze nie miałam okazji wypróbować:)

Gofry <3 już wiem co będę jadła dziś na kolacje! :)
czy mogłabyś podrzucić przepis? Na dzień kobiet dostałam od męża nową gofrownicę (tak a propo praktycznych podarków:)) i jeszcze nie miałam okazji wypróbować:)
ok, zaraz cyknę fotkę albo przepiszę i wstawię do wątku z przepisami. Gofry wychodzą po nim fajne chrupiące :)

I mnie dopadły mdłości wcześniej ich nie miałam. Zaczyna się już od 16 ,boli mnie żołądek i najchętniej codziennie zakładałabym palce żeby szybko przeszło. Mogę jeść prawie wszystko , ale jak mam chęć na coś pysznego jak np fast food to potem klęczę na kibelkiem.

Dziewczyny mam pytanie z serii wyposażenie domu.
Ma któraś z was pralko-suszarke?
Ja mam. Elektrolux do zabudowy i jestem bardzo zadowolona. Wszystko teraz susze i nie uzywam juz stojaka na pranie. Zaleta tez takiego 2w1 jest to, ze zapodaje pranie z suszeniem na noc i rano wszystko gotowe. Jedyny minus to taki ze rzeczy sa wymiete, ale za to miekkie i pachnace.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiecie co bym zjadla? Flipsy takie truskawkowe albo toffi mniam. Ale tutaj nie znajde.. nawet nie wiem czy w Polsce cos takiego jeszcze jest

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry