reklama
Ja jestem makaroniara, uwielbiam dania z makaronu i chińskie mniaaam. Niestety lubię jasny makaron, ciemny jest dla mnie taki sztywny, twardy.Moim zdaniem jakby zmienić makaron.na pelnoziarnisty to nie byłoby najgorzej :-)
Ale mi apetytu narobiłaś, mnie tak do włoskiej kuchni w tej ciąży ciągnie, że szok
ja od kilku dni się przymierzam do gofrów, tym bardziej że ostatnio dorwałam dobry sprawdzony przepisA co do zdrowego odżywiania, wczoraj któraś pisała o gofrach z bitą śmietaną.
Zgadnijcie co zaraz będę szykować ;-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
ja od kilku dni się przymierzam do gofrów, tym bardziej że ostatnio dorwałam dobry sprawdzony przepis
Gofry <3 już wiem co będę jadła dziś na kolacje!
czy mogłabyś podrzucić przepis? Na dzień kobiet dostałam od męża nową gofrownicę (tak a propo praktycznych podarków) i jeszcze nie miałam okazji wypróbować
ok, zaraz cyknę fotkę albo przepiszę i wstawię do wątku z przepisami. Gofry wychodzą po nim fajne chrupiąceGofry <3 już wiem co będę jadła dziś na kolacje!
czy mogłabyś podrzucić przepis? Na dzień kobiet dostałam od męża nową gofrownicę (tak a propo praktycznych podarków) i jeszcze nie miałam okazji wypróbować
@pasazerka już tam powinno być
I mnie dopadły mdłości wcześniej ich nie miałam. Zaczyna się już od 16 ,boli mnie żołądek i najchętniej codziennie zakładałabym palce żeby szybko przeszło. Mogę jeść prawie wszystko , ale jak mam chęć na coś pysznego jak np fast food to potem klęczę na kibelkiem.
Ja mam. Elektrolux do zabudowy i jestem bardzo zadowolona. Wszystko teraz susze i nie uzywam juz stojaka na pranie. Zaleta tez takiego 2w1 jest to, ze zapodaje pranie z suszeniem na noc i rano wszystko gotowe. Jedyny minus to taki ze rzeczy sa wymiete, ale za to miekkie i pachnace.Dziewczyny mam pytanie z serii wyposażenie domu.
Ma któraś z was pralko-suszarke?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
iwilleatyou
Fanka BB :)
Wiecie co bym zjadla? Flipsy takie truskawkowe albo toffi mniam. Ale tutaj nie znajde.. nawet nie wiem czy w Polsce cos takiego jeszcze jest
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom