reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja jutro rano ide do rodzinnego, cały dzien temperatura, mrozi mnie, bol głowy, gardła, uszu:/// masakra;( dzisiaj ratuje sie paracetamolem i herbata z lipy , miodem i cytryna:/

Ta pogoda mnie dobije

reklama
@reniuszek ja mam oddzielnie suszarkę, znalazłam na nią miejsce w kuchni. U nas w domu jest od dwóch miesięcy i nie wiem jak ja bez niej wcześniej żyłam. Rano nastawiam pranie nawet kołdry i poduszki, potem pościel, A wieczorem wszystko puszyste i suche. Zwłaszcza przy dziecku jak prania tony. W końcu suszarki takie stojące przestały być stałym wystrojem mieszkania

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi z wód smakuje ostatnio jedynie Żywiec Zdrój. Zwykle kupowaliśmy cisowiankę, ale teraz w ogóle mi nie podchodzi.. Ale wody pijam tylko gazowane.. I potem się dziwię i narzekam na wzdęcia..

Nie powinnam czytać o jedzeniu o tej godzinie.. Zwłaszcza, że od 20 leżę już w łóżku [emoji16]. Ja jestem głodna średnio co 2h. No i muszę coś zjeść inaczej mnie muli i mam takie nieprzyjemne uczucie w żołądku... Są to jakieś niewielkie ilości, ale mam wrażenie że cały dzień nic innego nie robię tylko przeżuwam [emoji23]. Za to zwykle obiadem się przejadam, bo zawsze mam ochotę na dokładkę mimo, że wiem że już powinna mi porcja wystarczyć..
@iwilleatyou dziś myślałam i czekoladowych flipsach [emoji23] że już chyba ich nie można kupić.. A były tak dziwne, że bym zjadła [emoji23]. O nie! Jednak są? Teraz będę musiała je gdzieś znaleźć i zjeść [emoji16].

@Brzuchatka2017 a ktoś dziś pytał czy jest jeszcze jakaś mama co nie widziała swojego dziecka [emoji6]. Miłego podziwiania Waszego małego cudu [emoji16].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi z wód smakuje ostatnio jedynie Żywiec Zdrój. Zwykle kupowaliśmy cisowiankę, ale teraz w ogóle mi nie podchodzi.. Ale wody pijam tylko gazowane.. I potem się dziwię i narzekam na wzdęcia..

Nie powinnam czytać o jedzeniu o tej godzinie.. Zwłaszcza, że od 20 leżę już w łóżku [emoji16]. Ja jestem głodna średnio co 2h. No i muszę coś zjeść inaczej mnie muli i mam takie nieprzyjemne uczucie w żołądku... Są to jakieś niewielkie ilości, ale mam wrażenie że cały dzień nic innego nie robię tylko przeżuwam [emoji23]. Za to zwykle obiadem się przejadam, bo zawsze mam ochotę na dokładkę mimo, że wiem że już powinna mi porcja wystarczyć..
@iwilleatyou dziś myślałam i czekoladowych flipsach [emoji23] że już chyba ich nie można kupić.. A były tak dziwne, że bym zjadła [emoji23]. O nie! Jednak są? Teraz będę musiała je gdzieś znaleźć i zjeść [emoji16].

@Brzuchatka2017 a ktoś dziś pytał czy jest jeszcze jakaś mama co nie widziała swojego dziecka [emoji6]. Miłego podziwiania Waszego małego cudu [emoji16].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
To byłam ja :p:biggrin2:

Do góry