reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Młody pewnie był dumny nie wspominając o. Was rodzicach.

Nie brakuje Ci biegania?
Mnie tak strasznie nosi!!
Pomyśleć że pierwsze ok 5 tyg ciąży przebiegalam i było ok.

Teraz mi się marzą byle jakie ćwiczenia ale nie wiem co na to lekarz hmmm...
Młody z tego wrażenia zasnąc nie mógł ;)
A jeśli chodzi o bieganie to strasznie mi barkuje, chociaż teraz nie miałabym siły biegać, męczy mnie wchodzenie po schodach :errr: a nawet jak ostatnio podbiegłam kilka metrów to myślałam że mi cycki odpadną z bólu :sorry2: Ja na początku ciązy przebiegłam półmaraton, ale nie wiedziałam ze jestem w ciązy, były tez jakieś biegi po 10 km, ale jak się dowiedziałam, to odpuściłam sobie, teraz biorę się za ćwieczenia w domu i spacery. Dostałam zielone światło od ginekolog, więc mogę cwiczyć :wink:

reklama
Hej, dziś pierwszy raz bez wymiotów od świąt więc w końcu przyjemna zmiana. Jak tu dobrze, to co innego musiało nawalić. Dziś zaczęły mi się jakieś dziwne takie pomarańczowawe plamienia i nie wiem co o nich myśleć. Miała któraś z Was takie? Dziś mam na 11 wizytę u rodzinnej z powodu ostrego przeziębienia z dalszą gorączką (od ostatniego mojego pisania o gorączce) więc też się jej postaram poradzić ale nie wiem czy wracając nie zahaczyć o IP. Do tego w Gdańsku ładna zima tej wiosny od jakiejś 4 rano co najmniej, w załączniku zdjęcie zza okna, choć na zdjęciu jak zwykle śnieg wygląda na słabszy ;) też tak u Was sypie?
Zobacz załącznik 805808

A który to masz tydzień? Wiesz ja plamie tak na pomarańczowo ale to wina moich krwiaków, właśnie u mnie tak jakoś dziwnie albo pomarańczowo albo taki brudny róż. Najlepiej skonsultować się z lekarzem.

Młody z tego wrażenia zasnąc nie mógł ;)
A jeśli chodzi o bieganie to strasznie mi barkuje, chociaż teraz nie miałabym siły biegać, męczy mnie wchodzenie po schodach :errr: a nawet jak ostatnio podbiegłam kilka metrów to myślałam że mi cycki odpadną z bólu :sorry2: Ja na początku ciązy przebiegłam półmaraton, ale nie wiedziałam ze jestem w ciązy, były tez jakieś biegi po 10 km, ale jak się dowiedziałam, to odpuściłam sobie, teraz biorę się za ćwieczenia w domu i spacery. Dostałam zielone światło od ginekolog, więc mogę cwiczyć :wink:
To podobnie jak u mnie z dystansami. Myślę, że gdyby nie zagrożona ciąża lekarz pozwolił by mi biegac... Biegam już 7 lat i jakoś tak bez tego nie czuje się sobą
Masz jakiś zestaw ćwiczeń?

@daruuunia3 ja też mam plan na 4 treningi tygodniowo. Dzisiaj tak pośladki ciągną, że usiąść mam problem. Mi ciężko znaleźć okazję by poćwiczyć przy moim dwulatku, bo zawsze coś, A to pić a to pobaw się. Jednak postanowiłam walczyć.
Mi biegania bardzo brak, w poprzedniej ciąży biegałam do 7 miesiąca , teraz chyba ten brak pogody i mdłości nie chce mi się. Chociaż lekarz , nie zabronił.

A z tym meczem to świetna sprawa ! Super

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarz mówił ze może sie mylić ale baletnica będzie :) i sie nie pomylił, uwielbia tanczyc i piruety robić [emoji7] mam nadzieje ze teraz tez sie szybko dowiem bo już ciekawa jestem a moja Mała chodzi przekonana, że to dwa dzidziusie, siostra i brat [emoji23]

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Parka byłoby pięknie ☺️
MI się marzy córeczka i też nie mogę się doczekać momentu kiedy się dowiemy.

Reniuszek odpuść ćwiczenia jak masz jakieś zagrożenie. Maluszek powinien na 1 miejscu być :D . Po porodzie odbijesz sobie biegając z wózkiem. Ja jestem na prenatalne umówiona na 12+5. Dopiero ciąży miało nie być a teraz ...jestem w 7 niebie.

Trzymam kciuki za wizytujące. Czekam na dobre wieści i fotki

reklama
@JaneHeart @M@gda powodzenia!!! [emoji4] trzymam &&

@Mikado93 u nas piękne słoneczko. [emoji364] super ze bez wymiotów oby tak zostało.

@Ankuś ale ty masz dobrze z tym mężem ;) mój by na to w życiu nie wpadł. Chyba że bym mu podrzuciła pomysł i powiedziała co. A nawet nie wiedział by do czego ta poduszka i co to. [emoji39]

......:::::::::9tydz i 1dni::::::::.........

Do góry