reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Jak byłam w 5t3d na USG miałam dużego krwiaka, za tydzień jak poszłam 6t4d już go pani doktor nie widziała, wczoraj jak pojechałam awaryjnie do kliniki bo bolał mnie brzuch to już 8t1d to były aż dwa krwiaki takie po 10mm w najdłuższym miejscu...
Ja mam krwiaka 2 cm na 0,5. Który nie chce zniknąć od 4 tyg. Mówił że taka wielkość nie jest groźna i mam go zaraz przy ujściu szyjki. 2 dni temu bolał mnie brzuch tak inaczej niż zawsze jak by na miesiączkę ale o sile 2 x większej .

......:::::::::9tydz i 1dni::::::::.........

reklama
Łącze się w bólu kochana
Mój eM to taki typowy drwal (pomijając fakt że jest leśniczym hehe).
Ale romantyzmu i spontaniczność brak mu całkowicie.
Fakt jest kochany i dba o mnie. Gotuję dla mnie kupuje ulubione owoce itd ale nigdy np nie dostałam od niego prezentu typowo babskiego jak seksowną bielizna czy babskie perfumy uważam że to i kwiaty jest bardzo romantyczne i daje poczucie kobiecie że facet je pożąda.
Jak już cos przytrga dla. Mnie to jakaś mikrofalowke, blaszki na ciasto, sztućce.......
Więc tak ciężko z nim mam. Brakuje tego czegoś
Omg to jak u mnie XD praktyczne prezenty to Jego drugie imię, heh. Teściowa jest taka i chyba wyssal to z mlekiem matki, ale charakter ma bardzo dobry właśnie. Kochający i opiekuńczy jest mocno. Sam z siebie nie kupi raczej nic ale na zakupach jak jesteśmy to ja musze Go strofowac bo wykupilby dla mnie pół sklepu:)

Ale Wy macie.kochanych tych chłopów. Mój to ostatnio wieczny dąs nie wiem o co, wkurza mnie. Mam go po dziurki w nosie. A o prezencie to nie mam co marzyć. Może ze 2 razy dostałam od Niego coś ot tak, a jestesmy razem 12 lat. Aj, demonizuje Go dziś bo mnie wkurza, ale na ogół jest kochany ;) Tylko właśnie polotu i romantyzmu Mu brak. A teraz z innej beczki, jak ja mam nastepna wizytę tą z badaniem dopiero 6 czerwca, będę wtedy w 14 i 3 dni to kurde chyba za późno co? Jak to jest???
Nic nie.musisz przekładać 14+3 to wg ginekologow 14 tydzień, oni patrzą na skończone nie tak jak my mamuśki

Omg to jak u mnie XD praktyczne prezenty to Jego drugie imię, heh. Teściowa jest taka i chyba wyssal to z mlekiem matki, ale charakter ma bardzo dobry właśnie. Kochający i opiekuńczy jest mocno. Ja tak lubię np. :)
To najważniejsze!
Ja też lubię czuć się bezpiecznie i spokojnie a przy nim tak mam. Oprócz tego, że ostatnio mnie wkurza, ale to chyba wszystko
A on chodzi i steka i mówi, co ja mam takie dziwne nastroje....
No w ciąży jestem w ciąży...
A on. To tak w ciąży jest?

Oddelegowalam go, żeby trochę więcej poczytal o ciąży zanim mnie oceni.

No ja od mojego to też na kwiaty, prezenty i inne nie mam co liczyć.
Nawet na święta czy urodziny to zabiera mnie do galerii bym sobie coś wybrała, albo muszę mu link podać.... wkurza mnie to strasznie.
Ale ogólnie dobry z niego chłop. Pracowity, odpowiedzialny tylko.ma problem z okazywaniem uczuć

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do prezentów ja mam często prezenty tzn na okazję tak bez okazji to mogę wyliczyć na jednej dłoni. @iwilleatyou ja też dostałam na święta Express do kawy taki za 3,5 tys. A teraz kawy pić nie mogę. Potem na urodziny w lutym dostałam samochód Lupo (bo z jednym czasem nie mogliśmy się dogadać) a teraz w początkiem Maja na rocznicę ślubu dostałam od niego komórkę za 1,5 tys. Tak że raczej takie praktyczne rzeczy i na okazję. A w tej ciąży nie mogę się z nim dogadać... Denerwuje mnie.... Jest teraz jedna taka.sparawa w związku mieszkaniem przez którą cały czas się kłócimy. Jak będziecie mieć czas to opowiem wam. Ehh...

......:::::::::9tydz i 1dni::::::::.........

To najważniejsze!
Ja też lubię czuć się bezpiecznie i spokojnie a przy nim tak mam. Oprócz tego, że ostatnio mnie wkurza, ale to chyba wszystko
A on chodzi i steka i mówi, co ja mam takie dziwne nastroje....
No w ciąży jestem w ciąży...
A on. To tak w ciąży jest?

Oddelegowalam go, żeby trochę więcej poczytal o ciąży zanim mnie oceni.
Hahaha, to mój chyba też zły o te moje nastroje. Ja na codzień jestem raczej aktywna, pośmieszkować lubię a teraz w ciąży to bym tylko spała i zrzeda trochę we mnie wlazla. No i facet się buntuje bo nie taką mnie brał, hehehe.

reklama
Do góry