kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki za mamusie, które idą dziś na wizytę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, rozczulilaś mnie tym zdjęciemZobacz załącznik 804730
Sprawiedliwy podział musi być
Łoooo..śledź. Uwielbiałam śledzie do czasu kiedy teściowa mi zrobiła pokaźną ilość bo wiedziała że lubię a po zjedzeniu pierwszych dwóch skończyło się akcją w toalecie odrzucilo mnie na kilometrWlasnie wrocil moj maz z polski. Przywiózł mi sledzie po wiejsku. Wlasnie jem kanapke ze sledziem obym po tym zasnela hehe
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, u mnie też od 3ch dni mniej więcej baaardzo zmniejszyły się wymioty i mdłości. Rano daje radę żyć. Trzymam bardzo kciuki za wizytęHejka :-) fajne te wasze majoweczki aż miło poczytać! Ja dzisiaj muszę ruszyc tylek...ogarnac lekarzy itp...
Nie wiem czemu ale mam złe przeczucia.
Nagły zanik mdłości, taka pobudza jestem....
Dokładnie o tym samym myślałam wczoraj wieczorem...z tego co kojarze nic nie wspominała o przerwieDziewczyny, dawno niw widziałam Carli, z tydzień będzie. Martwię się powoli. Pamietacie, czy coś mówiła?
Może tlyko na długi weekend zrobiła sobie od nas odpoczynek.
Dziękuję tez uwielbiam to zdjęcieKochana, rozczulilaś mnie tym zdjęciem
Powodzenia dziś na wizycie!!
Łoooo..śledź. Uwielbiałam śledzie do czasu kiedy teściowa mi zrobiła pokaźną ilość bo wiedziała że lubię a po zjedzeniu pierwszych dwóch skończyło się akcją w toalecie odrzucilo mnie na kilometr
Tęsknię za śledziami
Spokojnie, u mnie też od 3ch dni mniej więcej baaardzo zmniejszyły się wymioty i mdłości. Rano daje radę żyć. Trzymam bardzo kciuki za wizytę
Dokładnie o tym samym myślałam wczoraj wieczorem...z tego co kojarze nic nie wspominała o przerwie
@CarlaR odezwij się do nas :*
W szkole jestem [emoji14] ale zagladamAle tu dziś spokój. Chyba koleżanki mają weekend majowy
Ja niestety muszę siedzieć w pracy. Na domiar złego rano miałam ogromne mdłości. Jak na razie obchodzi się bez wymiotów - na szczęście.