reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, dawno niw widziałam Carli, z tydzień będzie. Martwię się powoli. Pamietacie, czy coś mówiła?
Może tlyko na długi weekend zrobiła sobie od nas odpoczynek.

Zobacz załącznik 804730
Sprawiedliwy podział musi być ;)
Kochana, rozczulilaś mnie tym zdjęciem :)
Powodzenia dziś na wizycie!!
Wlasnie wrocil moj maz z polski. Przywiózł mi sledzie po wiejsku. Wlasnie jem kanapke ze sledziem :D obym po tym zasnela hehe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Łoooo..śledź. Uwielbiałam śledzie do czasu kiedy teściowa mi zrobiła pokaźną ilość bo wiedziała że lubię a po zjedzeniu pierwszych dwóch skończyło się akcją w toalecie ;) odrzucilo mnie na kilometr
Tęsknię za śledziami ;)
Hejka :-) fajne te wasze majoweczki aż miło poczytać! Ja dzisiaj muszę ruszyc tylek...ogarnac lekarzy itp...
Nie wiem czemu ale mam złe przeczucia.
Nagły zanik mdłości, taka pobudza jestem....
Spokojnie, u mnie też od 3ch dni mniej więcej baaardzo zmniejszyły się wymioty i mdłości. Rano daje radę żyć. Trzymam bardzo kciuki za wizytę :)
Dziewczyny, dawno niw widziałam Carli, z tydzień będzie. Martwię się powoli. Pamietacie, czy coś mówiła?
Może tlyko na długi weekend zrobiła sobie od nas odpoczynek.
Dokładnie o tym samym myślałam wczoraj wieczorem...z tego co kojarze nic nie wspominała o przerwie
@CarlaR odezwij się do nas :*

Kochana, rozczulilaś mnie tym zdjęciem :)
Powodzenia dziś na wizycie!!

Łoooo..śledź. Uwielbiałam śledzie do czasu kiedy teściowa mi zrobiła pokaźną ilość bo wiedziała że lubię a po zjedzeniu pierwszych dwóch skończyło się akcją w toalecie ;) odrzucilo mnie na kilometr
Tęsknię za śledziami ;)

Spokojnie, u mnie też od 3ch dni mniej więcej baaardzo zmniejszyły się wymioty i mdłości. Rano daje radę żyć. Trzymam bardzo kciuki za wizytę :)

Dokładnie o tym samym myślałam wczoraj wieczorem...z tego co kojarze nic nie wspominała o przerwie
@CarlaR odezwij się do nas :*
Dziękuję :) tez uwielbiam to zdjęcie :)
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i kciuki. Telefon naładuje i dam znać po wizycie. Wizytę mam w szpitalu u swojego ginekologa, kazał być między 13-14, wiec nie wiem o której mnie weźmie na usg. Dzisiaj ma dyżur i oby żadna operacja nie wyskoczyła, bo będę musiała czekać.
Ja również trzymam kciuki za wizytujące dziewczyny.
To prawda @CarlaR dawno, jej nie było. Oby wszystko było dobrze. Może gdzieś wyjechała na majówkę.

@Mandy33 @Ankuś @reniuszek owocnych wizyt [emoji6].

Ja jestem totalnie bez sił. Nawet przez dwa dni nie chciało mi się zaglądać na forum.. Całą sobotę spędziłam w piżamie w łóżku [emoji6] i jakoś mi się to lenistwo udzieliło [emoji6]. Wczoraj przyjechaliśmy na kilka dni w świętokrzyskie do teściów [emoji6]. Liczę na ładną pogodę bo marzy mi się grill. I to tak ze 2 razy [emoji16] zjadłabym i kiełbaskę i karkówkę i jakiegoś kurczaka i warzywa grillowane [emoji16] za jednym razem tyle nie zamieszczę, także muszą być ze 2 [emoji16].

Życzę spokojnych i słonecznych dni [emoji8]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tu dziś spokój. Chyba koleżanki mają weekend majowy ;)

Ja niestety muszę siedzieć w pracy. Na domiar złego rano miałam ogromne mdłości. Jak na razie obchodzi się bez wymiotów - na szczęście.

Cześć dziewczyny dwa dni się nie odzywałam ale czasu nie miałam ogarniałam z mężem mieszkanie.
Dziś wizyta aż się boję bo pierwszy raz do niej idę i chyba już u niej zostanę jeżeli mnie nie zdenerwuje.
Mój mąż dziś wyjechał w delegacje do Niemiec na półtora tygodnia i znów jestem sama ehh a mi się dziś nic nie chce a zostało mi się troszkę prasowania. Ok uciekam bo muszę iść po jakieś mięso bo pustki w zamrażalniku a czytałam że dziś w większych super marketach jest strajk włoski więc kolejki będą

reklama
Cześć Dziewczyny ja dziś ambitnie zaczynam od sprzątania domu, wczoraj mieliśmy u siebie grila i właśnie włączyłam 3 zmywarkę masakra...chyba podjadę na dyżur do mojego doktora w czwartek bo pózniej ma urlop i dopiero 24.0
5. prenatalne niewiem czy wytrzymam tak długo nie widząc malucha i chyba podjadę w czwartek zobaczyć jak tam się trzyma po moich ostatnich eskapadach ;)

Do góry