reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

1493659421-aaaaaa.jpeg
powiem wam ze wieki nie jadlam kaszy mannej. Tak wiec ten hehe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak więc ten hehe - SMACZNEGO :-)
Ojej gdybym właśnie nie wciela dużego jogurtu to bym sobie taka kaszkę zjadła kurka że wcześniej o tym nie pomyślałam... No nic może jutro.

reklama
Dziewczyny a mam takie pytanie trochę od kuchni, otóż mam duży jogurt z Jogobella o smaku ananasowym - myślicie mogę go zjeść? Bo słyszałam żeby unikać tego owocu w ciąży bo powoduje skurcze...ale to chyba bardziej chodzi o świeży owoc a nie taki z jogurtu...hmm?
Można jeść! ;-)

witam się,

u mnie już po majówce. Jutro do pracy.

dziś odpoczywam, nawet drzemkę sobie ucięłam.
Nie pamiętam już, która z was pisała, ale w nocy też czuję takie ciągnięcie. Poza tym wszystko ok. Pierwsza wizyta dopiero 13 maja.
Ja pisałam ;) ale to jest okropne uczucie bo tylko na lewym boku spać mogę ;( na plecach wogóle na prawym jak sobie poduszkę podłoże to ujdzie jeszcze

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzisiaj spędziłam dzień u teściowej na grillu. Było cudownie, przez chwilę zapomniałam, że jestem w ciąży ;) Jutro usg, stresa mam...

Do góry