reklama
mrsMalec
Fanka BB :)
Myślę że spacer nie zaszkodzi a nawet dobrze dotleni maluszka choćby nawet po własnym ogródku zawsze możesz iść z kimś żeby mieć kogoś przy sobie chyba że lekarz się nie zgodzi no to trzeba leżeć
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
Dziewczyny a mam takie pytanie trochę od kuchni, otóż mam duży jogurt z Jogobella o smaku ananasowym - myślicie mogę go zjeść? Bo słyszałam żeby unikać tego owocu w ciąży bo powoduje skurcze...ale to chyba bardziej chodzi o świeży owoc a nie taki z jogurtu...hmm?
DigitalGirl
Moderatorka
@tusiaczzek1988 jedz na zdrowie w jogurcie to tyle tego ananasa, że zero obaw
DigitalGirl
Moderatorka
A tak na marginesie to musiałbyś zjeść co najmniej 7 całych ananasów, żeby spowodować problemy
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Cuuuudnie!!!! Uwielbiam nasze polskie morze!!! Zazdroszczę pobytu
Pozdrowienia z Jastarnimiłego dnia mamuśki. U mnie spacery i jeszcze raz spacery ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj pomagałam mamie w ogarnięciu domu po babci która zmarła jakiś czas temu, trochę się narobiłam i już mi się nic nie chce synek ma tu raj na ziemi, bo w Krakowie to blokowisko a tu prawie "wieś", kolegów ma w swoim wieku, ulica ślepa więc żadnych aut, dużo drzew, więc biegają od rana i się bawią, tylko wpada coś zjeść, napić się i już go nie ma
Pewnie że możesz, ileż tego ananasa tam będzieDziewczyny a mam takie pytanie trochę od kuchni, otóż mam duży jogurt z Jogobella o smaku ananasowym - myślicie mogę go zjeść? Bo słyszałam żeby unikać tego owocu w ciąży bo powoduje skurcze...ale to chyba bardziej chodzi o świeży owoc a nie taki z jogurtu...hmm?
Miłego popołudnia!
Millo
Nigdy nie slyszalam o ananasie ze w ciazy nie mozna.. a po owulacji go jadlam bo sprzyja implantacji
Nie dajmy sie zwariować.Smak ananasowy to tam moze 3% ananasa jest jak juz
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
Dziewczyny a mam takie pytanie trochę od kuchni, otóż mam duży jogurt z Jogobella o smaku ananasowym - myślicie mogę go zjeść? Bo słyszałam żeby unikać tego owocu w ciąży bo powoduje skurcze...ale to chyba bardziej chodzi o świeży owoc a nie taki z jogurtu...hmm
Tak jadłam ja akurat jestem po in vitro i zaraz po transferze przez pierwsze 3 dni jadłam ananasa hehh tak zalecały dziewczyny w necie.
Nigdy nie slyszalam o ananasie ze w ciazy nie mozna.. a po owulacji go jadlam bo sprzyja implantacji
Tak jadłam ja akurat jestem po in vitro i zaraz po transferze przez pierwsze 3 dni jadłam ananasa hehh tak zalecały dziewczyny w necie.
zapmarta
Karolkowa mama
witam się,
u mnie już po majówce. Jutro do pracy.
dziś odpoczywam, nawet drzemkę sobie ucięłam.
Nie pamiętam już, która z was pisała, ale w nocy też czuję takie ciągnięcie. Poza tym wszystko ok. Pierwsza wizyta dopiero 13 maja.
u mnie już po majówce. Jutro do pracy.
dziś odpoczywam, nawet drzemkę sobie ucięłam.
Nie pamiętam już, która z was pisała, ale w nocy też czuję takie ciągnięcie. Poza tym wszystko ok. Pierwsza wizyta dopiero 13 maja.
reklama
iwilleatyou
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom