reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@mrsMalec
@MagMag popytam na wizycie mam nadzieję że krótki spacer mi nie zaszkodzi [emoji5]️
@Ali84 jak pięknie
@M@gda jak miło [emoji5]️buźka!
Myślę że spacer nie zaszkodzi a nawet dobrze dotleni maluszka ;) choćby nawet po własnym ogródku :) zawsze możesz iść z kimś ;) żeby mieć kogoś przy sobie ;) chyba że lekarz się nie zgodzi no to trzeba leżeć ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a mam takie pytanie trochę od kuchni, otóż mam duży jogurt z Jogobella o smaku ananasowym - myślicie mogę go zjeść? Bo słyszałam żeby unikać tego owocu w ciąży bo powoduje skurcze...ale to chyba bardziej chodzi o świeży owoc a nie taki z jogurtu...hmm?

1493636582-aaaaaa.jpeg

Pozdrowienia z Jastarni
emoji16.png
miłego dnia mamuśki. U mnie spacery i jeszcze raz spacery ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cuuuudnie!!!! Uwielbiam nasze polskie morze!!! Zazdroszczę pobytu ;)

Ja dzisiaj pomagałam mamie w ogarnięciu domu po babci która zmarła jakiś czas temu, trochę się narobiłam i już mi się nic nie chce ;) synek ma tu raj na ziemi, bo w Krakowie to blokowisko a tu prawie "wieś", kolegów ma w swoim wieku, ulica ślepa więc żadnych aut, dużo drzew, więc biegają od rana i się bawią, tylko wpada coś zjeść, napić się i już go nie ma ;)
Dziewczyny a mam takie pytanie trochę od kuchni, otóż mam duży jogurt z Jogobella o smaku ananasowym - myślicie mogę go zjeść? Bo słyszałam żeby unikać tego owocu w ciąży bo powoduje skurcze...ale to chyba bardziej chodzi o świeży owoc a nie taki z jogurtu...hmm?
Pewnie że możesz, ileż tego ananasa tam będzie :p

Miłego popołudnia!

Nigdy nie slyszalam o ananasie ze w ciazy nie mozna.. a po owulacji go jadlam bo sprzyja implantacji:)
Nie dajmy sie zwariować.Smak ananasowy to tam moze 3% ananasa jest jak juz :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a mam takie pytanie trochę od kuchni, otóż mam duży jogurt z Jogobella o smaku ananasowym - myślicie mogę go zjeść? Bo słyszałam żeby unikać tego owocu w ciąży bo powoduje skurcze...ale to chyba bardziej chodzi o świeży owoc a nie taki z jogurtu...hmm
Nigdy nie slyszalam o ananasie ze w ciazy nie mozna.. a po owulacji go jadlam bo sprzyja implantacji:)
Nie dajmy sie zwariować.Smak ananasowy to tam moze 3% ananasa jest jak juz :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jadłam ja akurat jestem po in vitro i zaraz po transferze przez pierwsze 3 dni jadłam ananasa hehh tak zalecały dziewczyny w necie.

witam się,

u mnie już po majówce. Jutro do pracy.

dziś odpoczywam, nawet drzemkę sobie ucięłam.
Nie pamiętam już, która z was pisała, ale w nocy też czuję takie ciągnięcie. Poza tym wszystko ok. Pierwsza wizyta dopiero 13 maja.

reklama
Do góry