reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

1493659421-aaaaaa.jpeg
powiem wam ze wieki nie jadlam kaszy mannej. Tak wiec ten hehe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak więc ten hehe - SMACZNEGO :-)
Ojej gdybym właśnie nie wciela dużego jogurtu to bym sobie taka kaszkę zjadła kurka że wcześniej o tym nie pomyślałam... No nic może jutro.

reklama
Dziewczyny a mam takie pytanie trochę od kuchni, otóż mam duży jogurt z Jogobella o smaku ananasowym - myślicie mogę go zjeść? Bo słyszałam żeby unikać tego owocu w ciąży bo powoduje skurcze...ale to chyba bardziej chodzi o świeży owoc a nie taki z jogurtu...hmm?
Można jeść! ;-)

witam się,

u mnie już po majówce. Jutro do pracy.

dziś odpoczywam, nawet drzemkę sobie ucięłam.
Nie pamiętam już, która z was pisała, ale w nocy też czuję takie ciągnięcie. Poza tym wszystko ok. Pierwsza wizyta dopiero 13 maja.
Ja pisałam ;) ale to jest okropne uczucie bo tylko na lewym boku spać mogę ;( na plecach wogóle na prawym jak sobie poduszkę podłoże to ujdzie jeszcze

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzisiaj spędziłam dzień u teściowej na grillu. Było cudownie, przez chwilę zapomniałam, że jestem w ciąży ;) Jutro usg, stresa mam...

Do góry