reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja mam wizytę i usg we wtorek.. Strasznie się boję. Myślałam, że po wizycie seruszkowej którą miałam 13 kwietnia będzie z górki i już nie będę się tak denerwowała ale widzę, że inaczej nie umiem :(

Jest serducho!!!! Bilo szybciutko ;-) 8mm mojego szczęścia! Boziu jak się cieszę! Wszystko ok, następna wizyta 22.05! Ależ się cieszę! ;-)
Ale super. [emoji7][emoji4]
Zazdroszczę Wam już tych wizyt ja swoją mam 11.05 ale jak się uda to 6.05 będę na usg u lekarza który robił mi CC w poprzedniej ciąży. Mam nadzieję, że już będzie [emoji173]

Ja już na l4 od dzisiaj. Teraz z powodu anginy i prosiłam żeby nie zaznaczyć ciąży. Zwolnienie mam do 05.05 i pewnie potem już przedłuż od gina.

m3sx3e3k3kg0z09h.png

ja 16 maja mam badania prenatalne i mam taką cichutką nadzieje ,że uda się poznać płeć <3
Właśnie ja też muszę się zapisać na to usg prenatalne i też mam cichą nadzieję poznać płeć. Ale nic nie mówię na głos mężowi, co byśmy obydwoje się nie rozczarowali :)
A jak będzie płeć, to dla męża to będzie niespodzianka, bo nie spodziewa się tego, że można tak wcześnie określić czy dziewczynka, czy chłopiec.

Ale super. [emoji7][emoji4]
Zazdroszczę Wam już tych wizyt ja swoją mam 11.05 ale jak się uda to 6.05 będę na usg u lekarza który robił mi CC w poprzedniej ciąży. Mam nadzieję, że już będzie [emoji173]

Ja już na l4 od dzisiaj. Teraz z powodu anginy i prosiłam żeby nie zaznaczyć ciąży. Zwolnienie mam do 05.05 i pewnie potem już przedłuż od gina.

m3sx3e3k3kg0z09h.png
Powodzenia :-) Blair czy ty jesteś marcowka z 2012???

reklama
Do góry