reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja mam wizytę i usg we wtorek.. Strasznie się boję. Myślałam, że po wizycie seruszkowej którą miałam 13 kwietnia będzie z górki i już nie będę się tak denerwowała ale widzę, że inaczej nie umiem :(

Jest serducho!!!! Bilo szybciutko ;-) 8mm mojego szczęścia! Boziu jak się cieszę! Wszystko ok, następna wizyta 22.05! Ależ się cieszę! ;-)
Ale super. [emoji7][emoji4]
Zazdroszczę Wam już tych wizyt ja swoją mam 11.05 ale jak się uda to 6.05 będę na usg u lekarza który robił mi CC w poprzedniej ciąży. Mam nadzieję, że już będzie [emoji173]

Ja już na l4 od dzisiaj. Teraz z powodu anginy i prosiłam żeby nie zaznaczyć ciąży. Zwolnienie mam do 05.05 i pewnie potem już przedłuż od gina.

m3sx3e3k3kg0z09h.png

ja 16 maja mam badania prenatalne i mam taką cichutką nadzieje ,że uda się poznać płeć <3
Właśnie ja też muszę się zapisać na to usg prenatalne i też mam cichą nadzieję poznać płeć. Ale nic nie mówię na głos mężowi, co byśmy obydwoje się nie rozczarowali :)
A jak będzie płeć, to dla męża to będzie niespodzianka, bo nie spodziewa się tego, że można tak wcześnie określić czy dziewczynka, czy chłopiec.

Ale super. [emoji7][emoji4]
Zazdroszczę Wam już tych wizyt ja swoją mam 11.05 ale jak się uda to 6.05 będę na usg u lekarza który robił mi CC w poprzedniej ciąży. Mam nadzieję, że już będzie [emoji173]

Ja już na l4 od dzisiaj. Teraz z powodu anginy i prosiłam żeby nie zaznaczyć ciąży. Zwolnienie mam do 05.05 i pewnie potem już przedłuż od gina.

m3sx3e3k3kg0z09h.png
Powodzenia :-) Blair czy ty jesteś marcowka z 2012???

reklama
Do góry