pieszczoszka1988
Jestem mamusią
1 dziecko tez bardzo chciałam dziewczynkeJa na dziewczynkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1 dziecko tez bardzo chciałam dziewczynkeJa na dziewczynkę
GRATULACJE!!!!!Jest serducho!!!! Bilo szybciutko ;-) 8mm mojego szczęścia! Boziu jak się cieszę! Wszystko ok, następna wizyta 22.05! Ależ się cieszę! ;-)
Mój na razie nic nie wspomina o przytulankach, zresztą mnie do nich nie ciągnie wcale, więc jestem mu wdzięczna.Dziewczyny troche z innej beczki i mam nadzieje ze noe za intymne pytanie... jak jest u Was z sexem? Mój maz twardo ( choć cieżko mu) utrzymuje ze dopiero po 3 mcu
Ja na zdrowe bobo, chociaż ciuszki dla dziewczynek są takie sliczne...Ja na dziewczynkę
Podziwiam wasze libidoGry wstępne możecie sobie fundować, tylko jak się zatrzymać My przed ciążą kochalismy się w dni płodne codziennie, poza płodnymi co dwa dni i też już trochę brakuje. Ale są dla mnie priorytety
My też za długo się staraliśmy...No wlasnie, my tez za dluuuugo sie staraliśmy i maz woli dmuchać na zimne .
Ale tak jak niektóre z Was, radzimy sobie inaczej)
Ja słyszałam o orgaźmie, że wywołuje skurcze macicy.tylko ,że sex przed 3 mies wcale nie ma wpływu na poronienia czy coś wiec nie wiem skąd u was ta granica ?
My się normalnie kochamy ( chyba ,że plamie to wiadomo odpuszczamy )
sny erotyczne ostatnio też miałam