reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ale tu tematy łooo a ja nie dawno wróciłam i przy okazji byłam w przychodni gdzie sie zapisałam do gin czy ten 2 maja to na 100% abym klamki nie pocałowała .
Mi dziś za chciało się barszczu czerwonego zabielanego z ziemniakami a potem mama mnie zawołała na naleśniki z truskawkami i ze śmietaną a jak wróciłam to poprawiłam twarogiem ze szczypiorkiem i ze śmietaną i dalej głodna jestem :( Troszkę dziś nie wytrzymałam i kupiłam dwa kompleciki dla maluszka :unsure::unsure::unsure::unsure: tak naprawdę ie da się wszystkiego naraz kupić tylko stopniowo bo jak bym miała wszystko naraz kupić to bym musiała bank okraść :hmm:
A co do MC Donalda to go zaliczę w sobotę jak pojadę z męże na zakupy.

Dziewczyny też macie takie kłopoty w nocy że nie możecie sobie znaleść odpowiedniej pozycji do spania ??????????

U nas sex narazie nie ma inaczej sobie radzimy

tylko ,że sex przed 3 mies wcale nie ma wpływu na poronienia czy coś wiec nie wiem skąd u was ta granica ?
My się normalnie kochamy :D ( chyba ,że plamie to wiadomo odpuszczamy )
sny erotyczne ostatnio też miałam :p

reklama
Do góry