reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@bea25ta ojejku, wyrazy współczucia, wiem że łatwo powiedzieć ale trzymaj się tam kochana

Ja na razie biorę Euthyrox N50 (na moje TSH 3,68), do tego kontynuuję na zlecenie rodzinnej od około pół roku żelazo Surbifer 100+60mg i Acidum Folicum Richter 15mg... Ostatnio jak pytałam, to powiedziała, żeby kontynuować i na jej gust nic więcej do jutrzejszej wizyty u gina, wtedy już on mnie przejmie z całą suplementacją.

reklama
Beatko i mnie bardzo przykro:((Przechodzilam puste jajo plodowe w styczniu a w marcu juz bylam w ciazy!I Tobie tego Kochana zycze!Bys szybko doszla do siebie i walczyla dalej:*Jeszcze bedziesz w pieknej,zdrowej ciazy!

Ekhem,o co chodzi z ta korona i z jakie ja mam OP Eklerko bo nir kapuje?:p

Bobofrucik witaj i zaciskam kciuki za wizyte:*

Glowa mnie pobolewa buu.. i jak zawsze mdlosciowo,wzdęciowo bleee

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

1493296247-aaaaaa.jpeg
cały dzień za mną chodził mm mm mam nadzieję że się nie pochoruje . Do tego ziemniaczki w mundurkach i pełnia szczęścia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry