M@gda
Moderatorka
Zapanowałam tu dzielnie, niepodzielnie zobaczymy co z tego wyniknie
Oczywiście wiecie, że zartuję? Bo jak to sobie sama przeczytałam, to wyszło słabo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapanowałam tu dzielnie, niepodzielnie zobaczymy co z tego wyniknie
Oko jest więc wszystko jasne, nie martw się. Ktoś musi rządzić twardo.Oczywiście wiecie, że zartuję? Bo jak to sobie sama przeczytałam, to wyszło słabo
[emoji22]Hej. Usg nie wykazalo akcji serca ani zarodka wiec po ciazy. Zycze Wam wszystkiego dobrego udanych ciaz z wymiotami lub bez zakonczonych happy endem.
Przepraszam, że pytam ale w którym tygodniu byłaś? To już pewne?Hej. Usg nie wykazalo akcji serca ani zarodka wiec po ciazy. Zycze Wam wszystkiego dobrego udanych ciaz z wymiotami lub bez zakonczonych happy endem.
Trzymam kciuki! :-)Czesc mamuśki podczytuje Was od 1 strony i śledzę historie i kibicuje kazdej z Was
Mysle ze czas sie ujawnić mam na imię Natalia, lat 30, mamy juz 6-letnia Emilke a o drugie Bobo staraliśmy sie nie całe 5 lat... tyle co testów w tym czasie zrobiłam, tyle co łez wylałam to moje . W zeszłym m-cu okres spóźniał mi sie 9 dni ( mam dosc nie regularne cykle) i byłam pełna nadziei, ktora niestety jak co m-c prysła jak bańka mydlana. W tym moemencie, odpuściłam wszelkie starania, zapisałam sie na zabieg bariatryczny ( niestety zaczynam z ogromna nadwaga) i wtedy bach...2 kreseczki Pierwsza wizyte miałam by potwierdzić ciąże i było to 4tydz 3 dni, potem poszłam 6tydz2dni byl pęcherzyk i ciałko żółte, dzis jest około 8 tyg na 14.30 (czasu ang) mam wizyte i modlę sie o bączka z serduszkiem❤❤
Mocno trzymam za Was i za siebie kciuki i mam nadzieje ze moge dołączyć do szanownego grona)
Bardzo mi przykro kochanaHej. Usg nie wykazalo akcji serca ani zarodka wiec po ciazy. Zycze Wam wszystkiego dobrego udanych ciaz z wymiotami lub bez zakonczonych happy endem.
Spoko, loko jest git!Oczywiście wiecie, że zartuję? Bo jak to sobie sama przeczytałam, to wyszło słabo
Wiecej niz 600 uq bierzesz, bo juz w samym Actifolinie jest 2000 uq, ja bym na razie tego nie.laczyla z innym preparatem, bo juz jest bardzo duzo, no chyba,ze lekarz tak zalecil? Swoja droga gdzie dostalas ten Actifolin? Na necie wyprzedany wszedzie