reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@Brzuchatka2017 przed nick wstawiam @ [emoji6]

@basiulka9 większość z nas w 6 tyg narzekała na senność i lekkie mdłości [emoji6] z tego co kojarzę to części z nas się rozkręciło z czasem [emoji16]

@bea25ta jest mi niezmiernie przykro [emoji53][emoji53][emoji53] trzymam kciuki by jak najszybciej pojawiła się u Ciebie zdrowa i spokojna ciąża!

@M@gda ktoś musiał objąć nad nami władzę [emoji6] a wg mnie wiadomość zabrzmiała dobrze z [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc mamuśki :) podczytuje Was od 1 strony i śledzę historie i kibicuje kazdej z Was:)
Mysle ze czas sie ujawnić:) mam na imię Natalia, lat 30, mamy juz 6-letnia Emilke a o drugie Bobo staraliśmy sie nie całe 5 lat...:errr: tyle co testów w tym czasie zrobiłam, tyle co łez wylałam to moje . W zeszłym m-cu okres spóźniał mi sie 9 dni ( mam dosc nie regularne cykle) i byłam pełna nadziei, ktora niestety jak co m-c prysła jak bańka mydlana. W tym moemencie, odpuściłam wszelkie starania, zapisałam sie na zabieg bariatryczny ( niestety zaczynam z ogromna nadwaga) i wtedy bach...2 kreseczki :biggrin2: Pierwsza wizyte miałam by potwierdzić ciąże i było to 4tydz 3 dni, potem poszłam 6tydz2dni byl pęcherzyk i ciałko żółte, dzis jest około 8 tyg na 14.30 (czasu ang) mam wizyte i modlę sie o bączka z serduszkiem❤❤
Mocno trzymam za Was i za siebie kciuki i mam nadzieje ze moge dołączyć do szanownego grona:))
Trzymam kciuki! :-)

Hej. Usg nie wykazalo akcji serca ani zarodka wiec po ciazy. Zycze Wam wszystkiego dobrego udanych ciaz z wymiotami lub bez zakonczonych happy endem.
Bardzo mi przykro kochana :(
Masz jeszcze kolejna wizyte?
Badalas bete ostatnio? To juz pewne..?
Jak tak, to trzymam kciuki i z calego serducha zycze Ci szybko kolejnej nowej, silniejszej fasolki ;*

Wiecej niz 600 uq bierzesz, bo juz w samym Actifolinie jest 2000 uq, ja bym na razie tego nie.laczyla z innym preparatem, bo juz jest bardzo duzo, no chyba,ze lekarz tak zalecil? Swoja droga gdzie dostalas ten Actifolin? Na necie wyprzedany wszedzie;)

Wszystko przepisane przez ginekologa. Ja kupiłam w aptece, ale po sporych poszukiwaniach. Póki co można dostać go w innej dawce.

reklama
Do góry